Waterschap Hollandse Delta

Planner

Waterschap Hollandse Delta

Geplaatst 7 maanden geleden

Planner Waterschap Hollandse Delta, Project Planning, projectmanager, Vacature Waterschap Hollandse Delta

Waterschap Hollandse Delta heeft de ambitie om dé professionele waterautoriteit te zijn. Het waterschap zorgt voor schoon en voldoende water en voor veilige dijken en wegen op de Zuid- Hollandse eilanden. Het waterschap heeft een maatschappelijke rol die steeds belangrijker wordt waardoor zij zich continu moet ontwikkelen om effectief op de marktvraag in te kunnen spelen. Door bewust te zoeken naar nieuwe vormen van samenwerking en andere partnerships kijkt men verder dan alleen technische oplossingen. Door buiten de bestaande kaders te denken kan het waterschap in samenwerking met de marktpartijen toekomstgerichte (technische) innovaties realiseren.

Binnen de organisatie is de afdeling Projecten & Uitvoering verantwoordelijk voor het uitvoeren van investeringsprojecten binnen de vier primaire programma’s: waterkeringen, watersystemen, waterketen en wegbeheer. Daarnaast is de afdeling uitgerust met een Project Management Office (PMO). Als planner ga je onderdeel uitmaken van het PMO team. Dit team verzorgt de ondersteuning en advies voor het assetmanagement, projectmanagement en bedrijfsmanagement.

Het team is primair verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren, aansturen en bewaken van consistente en volledige managementinformatie gericht op sturing (vooruitkijken) en verantwoording (terugkijken). Voor het PMO team zijn wij op zoek naar uitbreiding.


Planner


Dit ga je doen
Binnen dit team ben jij verantwoordelijk voor de opzet, kwaliteit en werking van de planningen. Je adviseert de organisatieonderdelen en werkt de gemaakte afspraken uit door deze overzichtelijk, productgericht uit te werken in Ms Project Planning. Hierbij houd je rekening met mogelijke risico’s door deze ook op juiste wijze in de planning te verwerken. Je brengt de onderlinge afhankelijkheden tussen de verschillende activiteiten in kaart en maakt het kritische pad inzichtelijk. Je verwerkt de benodigde capaciteit in de planning en levert sjablonen voor de projecten en het portfoliomanagement. Voor het assetmanagement ben jij degene die de meerjarige programmering overzichtelijk uitwerkt.

Dit neem je mee

  • Minimaal afgeronde en relevante Hbo-opleiding
  • Aantoonbare, meerjarige kennis en ervaring met Ms Project en het opstellen van probabilistische project planningen (PPI)
  • Analytisch sterk, planmatig en gestructureerd
  • Resultaatgericht en proactief
  • In staat zijn workshops als krachtig middel in te zetten voor een gedragen resultaat
  • Kennis en ervaring met Visio, SharePoint, IPM-methodiek en PRINCE2 is een pré

Waarom is dit interessant?
Je ziet een organisatie die in verandering is als een positieve uitdaging waarbij jij een belangrijke rol kunt spelen. Deze brede rol is interessant voor professionals die graag werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie met een goede work-life balance. Je maakt deel uit van een nieuw team dat nog volop in ontwikkeling is en waarbij je zelf richting kan geven aan de te varen koers. Bovendien heeft het PMO-vakgebied de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Hierdoor is er binnen dit vakgebied veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, uitdaging en ambities.

Hier mag je op rekenen
Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is, denk aan verbetering project-management en het invoeren van de principes van assetmanagement. Het waterschap valt onder de Sectorale Arbeidsvoorwaarden Waterschappen (SAW). Deze cao bevat een uitgebreid markt¬conform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere goede regelingen op het gebied van studie en een keuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden, zijnde het IKB (individueel keuze budget) waarmee iedere medewerker naast zijn of haar basissalaris beschikt over een vrij besteedbaar budget. Inschaling is afhankelijk van je opleiding, kennis, ervaring en profiel. Het bruto jaarsalaris is in schaal 10 maximaal € 60.700, incl. IKB berekend bij een werkweek van 36 uur.

Laat van je horen
Ben jij die enthousiaste ervaren professional die met veel energie en kennis van zaken bijdraagt aan het uitvoeren van onze projecten en het professionaliseren van projectmanagement? Upload jouw motivatiebrief met CV via de sollicitatiebutton op www.wshd.nl. Voor vragen over de functie-inhoud neem je contact op met Hans Kooijman, teamleider (telefoonnummer 0652058328).

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Waterschap Hollandse Delta stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.

 

Trefwoorden: Planner Waterschap Hollandse Delta, Project Planning, projectmanager, Vacature Waterschap Hollandse Delta