KWR Watercycle Research Institute

Ontwikkelaar tijdreeksanalyse

KWR Watercycle Research Institute

Geplaatst 7 maanden geleden

Ontwikkelaar tijdreeksanalyse
32-40 uur

Jouw profiel
De teams Ecohydrologie en Geohydrologie zoeken versterking. Ben jij die onderzoeker met verstand van en kennis over tijdreeksanalyse, grondwatersysteemanalyse en databeheer? Ben je van nature nieuwsgierig, weet je makkelijk de vertaalslag te maken naar bruikbare softwaretoepassingen en wil je jezelf steeds verder ontwikkelen? Dan maken we graag kennis met jou.

Jij bent een enthousiaste en gedreven (geo)hydrologisch onderzoeker.  Je hebt kennis van en ervaring met het analyseren en modelleren van geohydrologische tijdreeksen en systemen.

Verder:

  • heb je een afgeronde academische opleiding tot (geo)hydroloog;
  • beschik je over kennis van en aantoonbare ervaring met tijdreekanalyse en grondwatersysteemanalyse (bij voorkeur middels ons programma Menyanthes);
  • heb je goede mathematische kwaliteiten, zowel analytisch als numeriek;
  • heb je ervaring met matrix georiënteerde programmeertalen (bij voorkeur Matlab)
  • als je ervaring hebt met grondwatermodellering en/of applicatieontwikkeling (ontwerp, gebruikersinterfaces, versiebeheer, etc.) is dat een pré.

De teams en de functie
De teams Ecohydrologie en Geohydrologie doen onderzoek naar een breed palet aan onderwerpen zoals zoetwatervoorziening, waterhergebruik, grondwaterbescherming, verdamping en grondwateraanvulling, bodemenergie, effecten van klimaatverandering, water- en terreinbeheer, en effecten van herstelmaatregelen.

Tijdreeksanalyse, en dus ook deze functie, valt onder de verantwoordelijkheid van het team Ecohydrologie, maar je zult in de praktijk ook nauw samenwerken met de geohydrologen uit het team Geohydrologie. Het team Ecohydrologie bestaat uit zestien geïnspireerde onderzoekers met diverse achtergronden en ervaring. Wij werken samen aan onze doelen in een open, collegiale en opbouwende sfeer.

Over KWR
KWR is een bijzondere, innovatieve en slimme organisatie. Onze medewerkers zijn kritische denkers en ondernemende doeners die zich hard maken voor veilig en schoon drinkwater. Onze kennisonderneming bevindt zich op het snijvlak van wetenschap, overheid en private sector. De tien Nederlandse drinkwaterbedrijven en het Belgische De Watergroep zijn onze aandeelhouders en opdrachtgevers.

Ons motto is ‘Bridging Science to Practice’. Daarbij is duurzaamheid de rode draad; we hebben zorg voor aarde, water en samenleving – en voor onze mensen.

Ons aanbod voor jou
KWR is een uitdagende en maatschappelijk betrokken werkgever. We onderscheiden ons door de kwaliteit van de onderzoeken en projecten die we doen. We verwachten veel van je, maar bieden je ook veel. Zo geven we je de kans om hoogstaand toegepast wetenschappelijk onderzoek te doen waar de wereld en haar inwoners beter van worden. En we bieden je de ruimte en ontwikkelkansen om je naar eigen inzicht te ontplooien.

Dat we groot belang hechten aan een goede balans tussen werk en privé zie je terug in onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We werken volgens de cao Waterbedrijven. We hebben onder andere flexibele werktijden en een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 22,11% van het bruto inkomen. Daarnaast kennen wij een inzetbaarheidsbudget van 52 uur per kalenderjaar bij een fulltime dienstverband. Dit budget is gericht op de vergroting van je inzetbaarheid.

Bij ons werk je samen met 170 gepassioneerde collega’s in een centraal gelegen en goed bereikbare, moderne werkomgeving die duurzaamheid ademt.

Wil jij de waterwetenschap verder brengen en samen met ons werken aan een duurzame samenleving?

E-mail dan snel, maar uiterlijk vóór  21 december 2017, je motivatiebrief en cv naar humanresources@kwrwater.nl.

Meer informatie
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij Jos von Asmuth (senior onderzoeker), telefoon 030-6069512 of per e-mail Jos.von.asmuth@kwrwater.nl of Edu Dorland (Teamleider en projectmanager Ecohydrologie), telefoon 030-6069532 of per e-mail Edu.Dorland@kwrwater.nl.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sonja Mous (HR-adviseur), telefoonnummer (030) 606 95 59 of per e-mail: Sonja.Mous@kwrwater.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.