KWR Watercycle Research Institute

Onderzoeker Governance

KWR Watercycle Research Institute

Geplaatst 6 maanden geleden

 

Onderzoeker Governance
(32-40 uur)

Jouw profiel
Het team Resilience Management & Governance zoekt versterking. Ben jij die onderzoeker met verstand van en kennis over governance? Ben je van nature nieuwsgierig, zie je vooral kansen in plaats van belemmeringen en wil je jezelf steeds verder ontwikkelen? Dan maken we graag kennis met jou.

Jij bent een enthousiaste en gedreven onderzoeker. Je hebt kennis van de sociale en bestuurlijke processen in de watersector en je weet die kennis helder over te brengen op anderen.

Verder:

  • heb je een afgeronde academische opleiding in een sociaalwetenschappelijke richting;
  • beschik je over kennis van en ervaring met kwantitatieve onderzoekstechnieken en methoden, én economische analyses;
  • werk je graag samen met andere professionals;
  • heb je circa twee tot vier jaar werkervaring (overheid, adviesbureau, universiteit) en
  • als je kennis hebt van de stedelijke watercyclus is dat een pré.

 

Het team en de functie
Het team Resilience Management & Governance werkt aan een veerkrachtige stedelijke watercyclus. We onderzoeken toekomstscenario’s en water-governanceprocessen, en ontwikkelen managementstrategieën en tools.

Ons team bestaat uit acht geïnspireerde onderzoekers met diverse achtergronden en ervaring. Wij werken samen aan onze doelen in een open, collegiale en opbouwende sfeer.

Binnen ons team ga je werken aan interdisciplinaire onderwerpen. Zoals strategieën voor klimaatadaptatie, burgerperspectieven en risicoperceptie, de rolverdeling tussen stakeholders in de circulaire economie, en de economische aspecten van een duurzame stedelijke waterketen.

 Over KWR
KWR is een bijzondere, innovatieve en slimme organisatie. Onze medewerkers zijn kritische denkers en ondernemende doeners die zich hard maken voor veilig en schoon drinkwater. Onze kennisonderneming bevindt zich op het snijvlak van wetenschap, overheid en private sector. De tien Nederlandse drinkwaterbedrijven en het Belgische De Watergroep zijn onze aandeelhouders en opdrachtgevers.

Ons motto is ‘Bridging Science to Practice’. Daarbij is duurzaamheid de rode draad; we hebben zorg voor aarde, water en samenleving – en voor onze mensen.

Ons aanbod voor jou
KWR is een uitdagende en maatschappelijk betrokken werkgever. We onderscheiden ons door de kwaliteit van de onderzoeken en projecten die we doen. We verwachten veel van je, maar bieden je ook veel. Zo geven we je de kans om hoogstaand toegepast wetenschappelijk onderzoek te doen waar de wereld en haar inwoners beter van worden. En we bieden je de ruimte en ontwikkelkansen om je naar eigen inzicht te ontplooien.

Dat we groot belang hechten aan een goede balans tussen werk en privé zie je terug in onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We werken volgens de cao Waterbedrijven. We hebben onder andere flexibele werktijden en een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 22,11% van het bruto inkomen. Daarnaast kennen wij een inzetbaarheidsbudget van 52 uur per kalenderjaar bij een fulltime dienstverband. Dit budget is gericht is op de vergroting van je inzetbaarheid en je kunt het onder meer aanwenden voor het sparen en opnemen van verlof ten gunste van een betere balans werk/privé, aankoop extra pensioen en/of scholingskosten die niet door de werkgever worden vergoed.

Bij ons werk je samen met 170 gepassioneerde collega’s in een centraal gelegen en goed bereikbare, moderne werkomgeving die duurzaamheid ademt.

Wil jij de waterwetenschap verder brengen en samen met ons werken aan een duurzame samenleving?

E-mail dan snel, maar uiterlijk vóór 18 december 2017, je motivatiebrief en cv naar humanresources@kwrwater.nl.

Meer informatie
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij Jos Frijns (Teamleider), telefoon (030) 606 95 83 of per e-mail: Jos.Frijns@kwrwater.nl.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sonja Mous (HR-adviseur), telefoonnummer (030) 606 95 59 of per e-mail: Sonja.Mous@kwrwater.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.