Waterschap Drents Overijsselse Delta

Omgevingsmanager

Waterschap Drents Overijsselse Delta

Geplaatst 4 weken geleden

Word jij warm van: “samen als overheid en markt in innovatieve sfeer werken aan een dijkversterking dwars door de stad Zwolle”; “Creatief de belangen van stadsbewoners, industrie en eigen organisatie aan elkaar verbinden”; “Schakelen tussen communicatiestijlen om effectief verbinding te leggen”; “Stevig in je schoenen staan richting de stakeholders, bestuur en je IPM-team”? Stap dan nu in het HoogWaterBeschermingsProgramma (HWBP) bij WDODelta en werk mee aan een veilig Zwolle”.

 

Omgevingsmanager
voor 36 uur per week

 

De baan!
In een open en stimulerende werkomgeving werk je binnen het “Dijkteam Stadsdijken Zwolle”. Een vernieuwende samenwerkingsvorm tussen markt en overheid. Dit team werkt aan het versterken van de dijken in hartje Zwolle. Via een creatief participatieproces breng je de belangen en ideeën van alle stakeholders van buiten naar binnen om deze zorgvuldig af te wegen en te verwerken in de plannen.

Jij vormt de verbindende schakel in het vastgoedproces en bent verantwoordelijk voor de externe communicatie. Binnen de vakgroep omgevingsmanagement bouw je samen met vakgenoten het aandachtsgebied verder uit binnen WDODelta.

 

Wat verwachten wij?
Door opleiding of ervaring beschik je over een academisch werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met IPM-gestuurd werken binnen de GWW sector. Ervaring met dijkversterkingen, werken in een IPM-team en kennis van Systems Engineering zijn pré’s. De volgende competenties zijn sterk in je aanwezig: samenwerkingsgericht, persoons- en organisatie sensitief, flexibel en doelgericht alsmede probleemoplossend vermogen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

 

Wat bieden we jou?
Een 36-urige werkweek waarin je flexibel kunt werken.
Enthousiaste collega’s en een prachtig werkgebied.
Een salaris wat tussen € 3.920,00 en € 5.574,00 ligt, tevens bouw je iedere maand 20% Individueel Keuze Budget op waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten.
Om te zorgen dat je iedere dag naar je werkplek in Zwolle kunt reizen betalen we een goede reiskostenvergoeding.

 

Ben jij enthousiast geworden?
Solliciteer uiterlijk 3 november via onderstaande sollicitatiebuttonen klik op ‘direct solliciteren op deze functie’.
Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jim van de Geer via jimvandegeer@wdodelta.nl of via 088-2332056.

De sollicitatiegesprekken vinden naar verwachting plaats op 14 november 2019.

Wij kiezen voor gelijke kansen voor iedereen. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan hen die in ons arbeidsproces ondervertegenwoordigd zijn.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.