Het Oversticht

Leidinggevende 24 – 32 uur

Het Oversticht

Zwolle
Geplaatst 7 maanden geleden

Werk jij mee aan een duurzame leefomgeving?

Het Oversticht zoekt een:

 

Leidinggevende 24 – 32 uur

 

Heb jij een helicopterview en kun jij mensen verbinden?

Werken bij Het Oversticht
Wij adviseren en begeleiden bij ontwikkelingen in de leefomgeving. Dat doen wij sinds 1925: onafhankelijk, toekomstgericht en creatief. Daarbij zetten wij het maatschappelijk belang op de eerste plaats. Samen met erfgoeddeskundigen, (landschaps)architecten en stedenbouwkundigen werken wij aan thema’s zoals duurzaam landelijk gebied, klimaatbestendige steden en duurzaam erfgoed. Wil jij daar een bijdrage aan leveren?

Verbinden
In onze organisatie zijn drie programmaleiders verantwoordelijk voor de inhoud. De leidinggevende faciliteert de programma’s door de inzet van de medewerkers bij de juiste opdrachten en opdrachtgevers. Samen met de medewerkers zet jij hun talent, competenties en ambitie hiervoor in. Je coacht hen, daagt hen uit en zorgt voor invulling van de juiste randvoorwaarden. Daarnaast zorg je dat de interne organisatie gesmeerd loopt. Denk aan de ontwikkeling en inrichting van het HR beleid, flexibele schil en interne service-organisatie. Je bent verantwoordelijk voor ongeveer 35 medewerkers uit alle vakgebieden. Je bent onderdeel van het kwaliteitsteam dat richting geeft aan de strategische en inhoudelijke koers van de organisatie.

Wij zoeken jou!
Heb jij een afgeronde HBO-opleiding in management, bedrijfskunde of HR op zak? En heb je door aanvullende opleiding of ruime ervaring in een vergelijkbare functie een WO werk- en denkniveau? Dan heb je de juiste basis. Je hebt ervaring met coachen en leidinggeven aan professionals. Jouw competenties zijn: coachen, verbinden, organisatie sensitiviteit en ondernemen. Je hebt hart voor de mens die werkt aan ruimtelijke kwaliteit en woont in de regio of bent bereid je hier te vestigen.

Wij bieden

  • Een nieuwe functie die we samen met jou vormgeven. Je krijgt hierdoor kans om te groeien en je verder te ontwikkelen.
  • Een structurele functie, die je start met een tijdelijk dienstverband van 23 maanden met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de ruimte om je eigen werktijd in te delen.
  • Een gevarieerde werkomgeving met diversiteit van mensen en organisaties waarmee we samenwerken. Én een inspirerende werkplek op ons kantoor in de binnenstad van Zwolle.
  • Bij de start van de functie schatten we in, omdat het een nieuwe rol is en er veel opgezet mag worden, dat er zo’n 32 uur nodig is om de functie in te vullen. Uiteindelijk moet het volstaan met 24 uur per week. Daarover gaan we graag met je in gesprek.

Reageren
Via onze website en onderstaande sollicitatiebutton kun je reageren tot 24 maart a.s., met motivatie en een cv.

Of stuur een e-mail naar personeelszaken@hetoversticht.nl.

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met met Bart Buijs via 038 -4213257. Een assessment maakt deel uit van onze sollicitatieprocedure. De eerste gesprekken staan gepland op 2april a.s. De tweede gesprekken op maandag 8 april in de ochtend.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.