Waterschap Rivierenland

Junior Technisch Manager

Waterschap Rivierenland

Geplaatst 2 jaar geleden

Ben jij ondernemend, een teamwerker en niet bang voor complexe dijk- en kadeverbeteringen? Maak jij het werk je snel eigen en houd je van dynamiek?

In verband met het ruime werkaanbod zoeken wij een Junior Technisch Manager voor de projecten dijk- en kadeversterking en eventuele andere projecten in de grond, weg- en waterbouw binnen de afdeling.

Junior Technisch Manager (vacaturenr: T-TMO 106620-104590 (E))
locatie: Tiel

Afdeling en team waarin je komt te werken
Als junior technisch manager kom je te werken binnen de afdeling Weg- en Waterbouw die bestaat uit ruim 70 eigen medewerkers verdeeld over 5 teams plus daar bovenop een flexibele schil aan inhuur van 20 à 30 medewerkers. Je komt te werken in het team Technisch Management en Ondersteuning met 14 collega’s, waarvan 6 technisch managers.

De ruimtelijke projecten die we als afdeling oppakken zijn met name (grootschalige) dijk- en kadeversterkingen, reconstructie en onderhoud van wegen en fietspaden, het voorbereiden en uitvoeren van baggerwerkzaamheden en het vergraven en aanleggen van watergangen en andere wateropgaven. Het uitvoeren van grootschalige projecten gebeurt bij het waterschap volgens het principe van integraal projectmanagement. Daarnaast worden marktpartijen, door het toepassen van geïntegreerde contracten, al in een vroegtijdig stadium bij ontwerp en realisatie betrokken.

Functieomschrijving
Als junior technisch manager werk je onder leiding van een (senior) technisch manager aan de technisch inhoudelijke aspecten binnen de dijk- en kadeverbeteringsprojecten. Je werkt daarbij nauw samen met interne en externe partijen bestaande uit o.a. adviseurs, toetsers, ontwerpers en aannemers. Je bewaakt de onderlinge technische raakvlakken tussen de dijk- of kadeverbeteringsprojecten en bent in staat om technische eisen en wensen betreffende de waterkering te vertalen naar specificaties en adviezen. Vervolgens bereid je de uitvraag richting marktpartijen voor en beoordeel en toets je de producten van adviseurs en aannemers technisch inhoudelijk. Je hebt daarbij oog voor de risico’s en de hiermee verband houdende te nemen beheersmaatregelen.

Samenvattend: je ondersteunt de (senior) technisch manager met het initiëren, controleren en begeleiden van de technische aspecten binnen de verschillende dijk- en kadeverbeteringsprojecten en je brengt het project samen met het IPM-team tot een goed einde.

Ben je benieuwd aan welke dijkversterkingsprojecten jij kunt meewerken?
Ga naar http://www.dijkverbetering.waterschaprivierenland.nl/common/projecten/projecten.html voor meer informatie over de lopende projecten.

We zoeken een collega die:

  • beschikt over een afgeronde hboopleiding in de civiele techniek en/of geotechniek en die kennis heeft van waterkeringen;
  • over 2 à 3 jaar werkervaring beschikt in de waterbouwsector op het gebied van ontwerpen en uitvoeren;
  • kennis heeft van SE (pre);
  • nauwkeurig is en informatie goed kan analyseren en op basis daarvan proactief en overtuigend handelt;
  • flexibel is en in staat is om zowel zelfstandig maar ook als teamplayer inhoud geeft aan deze functie;
  • communicatief vaardig is en die een boodschap helder en bondig kan overbrengen;
  • zakelijk is en over een hands-on mentaliteit beschikt.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een standvastige, ondernemende, technische hoogvlieger, die zich de functie snel weet eigen te maken en die resultaatgericht is.

Over Waterschap Rivierenland
Waterschap Rivierenland beheert en onderhoudt circa 1100 km waterkering in het rivierengebied en is daarmee landelijk gezien een hoofdrolspeler. Met het huidige programma dijk- en kadeversterking en de toekomstige veiligheidsopgave hoog water ligt er nog veel werk in het verschiet. Werken bij Waterschap Rivierenland is werken aan de leefbaarheid in het rivierengebied. Dit doen we voor het stuk Nederland tussen de grote rivieren vanaf de Duitse grens tot aan Dordrecht.

Samen werken we aan goed waterbeheer, nu én in de toekomst, vanuit ons kantoor in Tiel en in een werkomgeving die zich kenmerkt door verantwoordelijkheid, betrokkenheid en openheid. Als werkgever vinden we het belangrijk dat onze medewerkers tevreden zijn en met plezier naar het werk komen. Dit wordt gerealiseerd door de betrokkenheid bij de inhoud van het werk, de ontwikkelingsruimte en de eigen verantwoordelijkheden die we je geven.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 2.326,- en € 3.540,- bij een werkweek van 36 uur schaal 9. Inschaling zal gebeuren n.a.v. opleiding en ervaring. Naast het maandsalaris heb je ook een Individueel KeuzeBudget (IKB) ter waarde van circa 20% van het salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Dit budget kun je inzetten voor verschillende doelen, waaronder verlof. Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Als je belangstelling hebt voor deze functie, reageer dan uiterlijk 13 augustus 2017 via het online sollicitatieformulier. De sollicitatiegesprekken staan gepland op 24 augustus 2017.

Contactpersoon
Als je meer informatie over de functie wilt, kun je contact opnemen met Marleen van Es (telefoonnummer 0344-649396), teamleider van het Team Technisch Management en Ondersteuning of met Koot van Bavel (telefoonnummer 0344-649433), hoofd van de Afdeling Weg- en Waterbouw. Of kijk op www.waterschaprivierenland.nl voor meer informatie.

Waterschap Rivierenland stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.