DIJK53

Junior Technisch Manager

DIJK53

Zwolle
Geplaatst 2 maanden geleden

 

DIJK53 zoekt een Junior Technisch Manager

DIJK53 groeit en zoekt versterking. Wij werken aan waterveiligheid en brengen nieuwe kennis en beleid in de praktijk. Wil jij samen met ons pionieren?

Wie zoeken wij?

  • Een DIJK53’er. We vinden het vooral belangrijk dat je bij ons past. Je bent een pionier die het leuk om te werken in een ‘start-up’ werkomgeving. Kleinschaligheid, persoonlijk contact en dynamiek vind je belangrijk.
  • Een organisatietalent met een passie voor waterveiligheid. Je krijgt energie van organiseren en hebt van jezelf de neiging om dingen goed te regelen en structureren. Je wilt het vak leren van ervaren collega’s. En je hebt de ambitie om daarna zelf verantwoordelijk te worden voor je eigen projecten en nieuwe junioren mee op pad te nemen.
  • Een brede blik. Je ziet de samenhang tussen verschillende inhoudelijke expertises en maakt jezelf nieuwe inhoud snel eigen. Je wilt de inhoud goed (leren) begrijpen en weet de juiste vragen te stellen.
  • Een junior met een academische opleiding civiele techniek, fysische geografie, (toegepaste) wiskunde, (technische) natuurkunde, technische planologie of een soortgelijke opleiding.
  • Iemand die houdt van afwisseling en graag op pad is. Je werkt soms op locatie bij de opdrachtgever of neemt deel aan een ontwerpsessie of een overleg.

Wij bieden:

  • Een ‘start-up’ werkomgeving waarin je naast advieswerk meebouwt aan DIJK53.
  • Veel ruimte voor ontwikkeling: werken is meer dan declarabel zijn. Je kunt je snel (verder) ontwikkelen door in de praktijk met ervaren technisch managers en specialisten samen te werken aan innovatieve en complexe onderzoeksprojecten en planstudies. Hierin krijg je veel ruimte en verantwoordelijkheid. Daarnaast stellen we samen een opleidingsprogramma op maat op. Je volgt dus cursussen die passen bij jouw behoefte en wensen! Promotie-onderzoek behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Werken aan niet alledaagse opdrachten bij overheden, onderzoeksinstellingen, projectontwikkelaars, soms samen met andere bedrijven. Kenmerkend is de combinatie van het proces en de inhoud.
  • Bij ons bepaal je zelf je salaris!

 

Kom kennismaken op donderdag 13 juni!

Ben jij (bijna) klaar met jouw academische studie of heb je maximaal 4 jaar werkervaring op het gebied van waterveiligheid? En herken je je in wat we zoeken en te bieden hebben? We willen je graag in levende lijve ontmoeten bij ons op kantoor. Kom langs voor een informeel kennismakingsgesprek op 13 juni. Je kunt je aanmelden tot en met uiterlijk vrijdag 7 juni. Stuur een mail naar versterking@dijk53.nl. We plannen de gesprekken tussen 10.00-15.00. Neem voor vragen contact op met Derk-Jan of Barry.

We kijken uit naar je komst!