IF Technology

Junior Specialist Civiele Techniek / Grondwaterbronnen

IF Technology

Geplaatst 4 maanden geleden

Vacature Junior Consultant Civiele Techniek, Getalenteerde Technicus Civiel, Vacature Civiele Techniek Arnhem, Vacature Specialist Grondwaterbronnen Gelderland

IF Technology zoekt een:

Junior Specialist Civiele Techniek / Grondwaterbronnen

32 – 40 u per week

voor ontwerp en advies bij de realisatie van open bodemenergiesystemen (WKO, warmte-/koude opslagsystemen)

Intern wordt je door IF inhoudelijk opgeleid tot Specialist brontechniek. Met de opgedane kennis help je in teamverband mee om voor onze opdrachtgevers een optimaal werkend WKO systeem te realiseren. De werkzaamheden bestaan zowel uit het ontwerpen van het grondwatersysteem als het controleren van de aannemer tijdens de realisatie hiervan. Daarnaast ben je een gedeelte van je tijd bezig met het aanvragen van vergunningen die te maken hebben met de aanleg van bodemenergiesystemen. De functie is erg divers, je onderhoudt veel contact met opdrachtgevers, bevoegde gezagen en aannemers. De verhouding op kantoor / extern en in het veld is circa 70% / 30%.

Wie zijn wij?
Wij halen enorm veel energie uit onze omgeving. Hernieuwbare energie, onuitputtelijk en voor het oprapen. IF voelt zich verantwoordelijk om een bijdrage te leveren aan een leefbare wereld en handelt daar ook naar. Door praktische, effectieve en vindingrijke oplossingen aan te dragen voor de noodzakelijke transitie van fossiele naar duurzame, hernieuwbare energiebronnen. IF denkt in (innovatieve) oplossingen voor energie, water en ondergrond en inventieve combinaties van verschillende technieken. Antwoorden die hoe dan ook leiden tot meer effectiviteit, kostenbesparingen en verbeteringen. Tot meer duurzaamheid. En dus tot vooruitgang.

Met ruim 60 enthousiaste medewerkers bedenken, ontwerpen, realiseren en beheren wij slimme energiecentrales, distributiesystemen en klimaatinstallaties voor de utiliteit, zorg, onderwijs, industrie, agrarische sector en de woningbouw. Bovendien ondersteunen wij overheden om hun ambities op het gebied van duurzaamheid waar te maken.

Wie zoeken wij?
Vanwege de groeiende markt en het bijbehorende aantal projecten zijn we op zoek naar versterking van ons team. Het team realisatie houdt zich bezig met het ontwerpen en realiseren van open bodemenergiesystemen. Bodemenergie is een belangrijk onderdeel van veel grotere duurzame klimaatinstallaties. Ons team bevat verschillende disciplines, waaronder energie, werktuigbouw, civiele techniek, en geohydrologie, waarbij de focus per teamlid ligt bij techniek of op de klantrelatie.

Wij zoeken een collega die het team kan versterken, affiniteit heeft met duurzame techniek, verstand heeft van de ondergrond en goed in staat is theorie te vertalen naar de uitvoering.

Als Junior Specialist Civiele Techniek / Bronnen:

 • Ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren;
 • Weet je hoe je aannemers kan aan/bij sturen en controleren;
 • Ben je flexibel en bereid om je aan te passen aan de werktijden van aannemers in het veld;
 • Weet je problemen om te zetten in praktische oplossingen;
 • Ben je op de hoogte van de laatste technieken;
 • Sta je stevig in je schoenen;
 • Breng je onze klanten een stap verder tot realisatie van hun ambities.

Jouw kwalificaties
Je beschikt over een succesvol afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur Land- en Watermanagement) en daarnaast:

 • Affiniteit met techniek, bodem, water en uitvoering;
 • Ben je in staat de meeste technische zaken op een voor de klant begrijpelijk niveau uit te leggen, waar bij je helder communiceert, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Ervaring met Autocad is een pré;
 • Ben je in bezit van rijbewijs B;
 • Heb je het doorzettingsvermogen om jezelf breed te ontwikkelen in een boeiend vakgebied: op zowel technisch, financieel, juridisch en organisatorisch vlak;
 • Heb je 0 tot 3 jaar relevante werkervaring.

Wat bieden wij?
Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder andere een marktconform salaris, winstdelingsregeling, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden. Het uiteindelijke salaris wordt gekoppeld aan de ervaring en expertise die jij ons te bieden hebt.

Solliciteren & informatie vacature Junior Specialist Civiele Techniek
Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.iftechnology.nl of neem contact op met Tim Aalten (06 53 17 86 20) of Bram Calle (06 21 177 074).

Spreekt deze functie je aan, ben je een schoolverlater of heb je enige relevante werkervaring, dan nodigen we je van harte uit om uiterlijk 11 maart bij ons te solliciteren via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!0