Kiwa Assurance

Junior Laboratorium Technicus

Kiwa Assurance

Geplaatst 9 maanden geleden

Junior Laboratorium Technicus, Laboratorium Technicus, Mechatronica, MTS-werktuigbouwkunde, Installatietechniek, Fijnmechanica, Vacature Rijswijk

Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van testen, inspectie en certificering?

Bij een organisatie die internationaal kwaliteit en veiligheid in een groot aantal branches en op heel diverse gebieden transparant maakt? En waar je elke dag een concrete bijdrage levert aan een duurzame en veiligere wereld? Solliciteer dan nu bij Kiwa!

Ons bedrijfsonderdeel Kiwa Assurance zoekt een:

Junior Laboratorium Technicus
Fulltime | Rijswijk

 

Waar draait het om?
Het laboratorium houdt zich voornamelijk bezig met het testen van producten die toegepast worden in drinkwaterinstallaties. Het laboratorium is ISO17025 geaccrediteerd voor haar verrichtingen. Er worden beproevingen uitgevoerd op diverse producten zoals onder andere: sanitaire kranen, industriële appendages, afsluiters, vlotterkranen, stortbakken, WC potten en watermeters. Deze producten worden getest op basis van de geldende normen voor diverse gebieden zoals bijvoorbeeld Europa, Australië, USA.

Wat ga je als Junior Laboratorium Technicus precies doen?
Je voert beproevingen uit op waterproducten volgens de te testen normen en de accreditatie vereisten. Voor de aansturing van testapparatuur programmeer je verschillende apparatuur zoals PLC’s, robots en beproevingstoestellen. Je levert een bijdrage aan het onderhoud van de testapparatuur en aan het beheer van de laboratoriumtechniek zoals: pompen, ringleidingen en warm- en koudwaterbaden.

Bij alle beproevingen is het combineren tussen waterdruk, het waterdebiet of volumestroom en temperatuur essentieel. Daarom is het van belang dat je begrip ontwikkelt van de verbanden tussen deze factoren en de invloed van de installatie op deze factoren.

Waar ga je werken?
Je werkt voor de unit Drinking Water Installations op de vestiging van Kiwa Assurance in Rijswijk. De unit houdt zich voornamelijk bezig met het certificeren van producten die toegepast worden in de drinkwaterinstallaties. Je maakt deel uit van een team deskundige en gedreven collega’s.

Welke persoonlijkheid past bij deze functie?
Je bent leergierig en je gaat elke dag voor het beste resultaat. Zelfstandig, maar ook samen met je collega’s. Je hebt oog voor detail en je bent heel nauwkeurig. Je kan goed omgaan met werkdruk en het halen van deadlines.

Wat heb je verder in je bagage?
Kiwa Assurance is een bijzondere en dynamische organisatie. Voor deze functie is het belangrijk dat je in ieder geval het volgende in je bagage hebt:

  • Afgeronde MBO-opleiding (bij voorkeur Mechatronica/ MTS-werktuigbouwkunde/ installatietechniek/ fijnmechanica);
  • Ervaring met het genereren en uitvoeren van praktische installatietechnische oplossingen;
  • Ervaring met het maken van hulpstukken en aansluitingen door middel van draaien en frezen is een pré;
  • Praktisch inzicht voor opbouw en ontwerp van installaties;
  • Kennis van MS Office;
  • Affiniteit met kwaliteit in algemene zin;
  • In staat zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen;
  • Representatief en ondernemend ingesteld;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en het Engels.

 

Wat zetten wij daar tegenover?
Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in onze arbeidsvoorwaarden, in de aandacht die we hebben voor medewerkers en hun thuissituatie en in de manier waarop we omgaan met opleiding en scholing. Wat dit concreet voor jou betekent, hangt af van je specifieke kennis en ervaring. Hierover gaan we graag snel met je in gesprek.

Waarom werken bij Kiwa?
Kiwa Assurance is onderdeel van Kiwa. Kiwa is internationaal een toonaangevende partij en op het gebied van testen, inspectie en certificering bepalen we mede de norm. Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we daarin heel serieus. We werken met z’n allen hard om de wereld elke dag duurzamer en veiliger te maken. En omdat wij continu inspelen op veranderingen in de markt, werk je binnen een organisatie die heel dynamisch is en waar je alle ruimte hebt om steeds alles uit jezelf te halen.

Enthousiast? Solliciteer dan nu en word Junior Laboratorium Technicus bij Kiwa Assurance!
Wil jij werken in een boeiende en afwisselende functie bij een bedrijf dat flink aan de weg timmert?

Stuur dan nu direct je cv en motivatie naar Monique Wesseling (HR) via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over werken bij Kiwa? Dan kun je Monique bellen op telefoonnummer 088 – 998 45 77.

Voor functie-inhoudelijke vragen kun je bellen met de Operations Manager van het laboratorium, Martijn van Beijeren, op telefoonnummer 06 – 12 96 49 37. Wij maken graag kennis met je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.