Waterschap Drents Overijsselse Delta

Junior Beleidsadviseur Waterketen

Waterschap Drents Overijsselse Delta

Zwolle
Geplaatst 7 maanden geleden

De afdeling Strategie en Beleid zorgt voor het opstellen, agenderen en implementeren van het beleid en is zowel intern als extern verantwoordelijk voor alle beleidsthema’s binnen waterveiligheid, watersystemen en waterketen. Samen met andere afdelingen ontwikkelen we het beleid en adviseren we over programmering en prioritering van opgaven en projecten. Ook zijn we verantwoordelijk voor relatiemanagement en de verkenningsfase van ruimtelijke projecten.

De afdeling Strategie en Beleid zoekt een:
Junior Beleidsadviseur Waterketen
voor 36 uur per week, Zwolle (tijdelijk voor 2 jaar)

Je baan
De wereld van de waterketen is sterk in beweging. Klimaatverandering, nieuwe stoffen, terugwinning van energie en grondstoffen en assetmanagement zijn actuele thema’s. We werken intensief samen met gemeentes en andere partijen in onze regio.

Je gaat bijdragen aan onder meer toekomstverkenningen met gemeentes en/of bedrijven op het gebied van het inzamelen en zuiveren van afvalwater. Daarbij verken je de mogelijkheden om te verduurzamen, een betere (oppervlakte)waterkwaliteit te bereiken of om te komen tot lagere kosten. We stimuleren je om actief je netwerk uit te bouwen en nieuwe, innovatieve ontwikkelingen te scouten en te introduceren in onze organisatie.

Daarnaast draag je bij aan de implementatie van assetmanagement binnen het waterschap. Dit kunnen lange termijn toekomstplannen zijn voor onze installaties, maar kan ook gaan over hoe we samen werken binnen en buiten het waterschap.

Je trekt intensief samen op met de beleidsadviseurs Waterketen van de afdeling Strategie & Beleid. Daarbij krijg je toenemende verantwoordelijkheid (en zelfstandigheid), afhankelijk van je competenties, kennis en ontwikkeling. Over het algemeen werken we in teams met collega’s van andere afdelingen en met uiteenlopende expertise en vaak ook van andere organisaties.

Wat verwachten wij?
Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding bijvoorbeeld Technische Universiteit in de chemische technologie, milieutechnologie, gezondheidstechniek of bedrijfskunde. Bij voorkeur beschik je over kennis op het gebied van riolering of afvalwaterzuivering of ben je bereid om hiervoor een opleiding te volgen. Helder en energiek presenteren en compact schrijven zijn je kernkwaliteiten. Verder ben je resultaatgericht, ondernemend en gericht op samenwerking.

Wat bieden wij?
Een uitdagende en veelzijdige functie. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris tussen € 3.145,00 en € 4.347,00 (functieschaal 10) bruto per maand op basis van 36 uur. Wij bieden een modern pakket arbeidsvoorwaarden conform de SAW en een individueel keuzebudget (ca. 20% van het salaris per maand), waarin de vakantietoeslag en eindejaarsuitkering is opgenomen. Als medewerker beschik je zelf over dit budget en je bepaalt zelf wanneer je welk deel ervan laat uitbetalen, bovenop je
maandelijkse salaris. De pensioenvoorzieningen zijn verzekerd bij het ABP. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve ziektekostenverzekering. Daarnaast bieden wij goede opleidingsmogelijkheden middels een persoonsgebonden budget en een gunstige reiskostenvergoeding.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Heleen van Dijk, afdelingshoofd Strategie en Beleid (088-2331 550).

Solliciteer uiterlijk zondag 30 juni 2019 op onze website http://www.wdodelta.nl/vacatures via de sollicitatielink ‘direct solliciteren op deze functie’.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 4 juli 2019.
Deze vacature is gelijktijdig in- en extern opengesteld.

Wij kiezen voor gelijke kansen voor iedereen. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan hen die in ons arbeidsproces ondervertegenwoordigd zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.