Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Informatie Technoloog afvalwaterzuiveringsprocessen

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Geplaatst 6 maanden geleden

Vacature, Full-Time, Heerhugowaard, Adviseur, Data, Analyst, Waterspecialist, Milieuspecialist

Zoek je een zelfstandige functie, met ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, bij een maatschappelijk verantwoorde organisatie?

Informatie Technoloog
afvalwaterzuiveringsprocessen
Heerhugowaard, 36 uur per week.

Wat ga je doen?
De komende jaren vervangen wij onze procesautomatisering, een belangrijk onderwerp waarin jouw technologische inzichten en adviezen een grote rol zullen spelen. Je adviseert bij de dagelijkse uitvoering, verbetering en vernieuwing van rioolwaterzuiveringsinstallaties (rwzi’s) en doet voorstellen om kwaliteitsverbeteringen en besparingen te realiseren. Je bent zowel adviseur van het clusterhoofd Kennis & Ontwikkeling als van de procesoperators van de rwzi’s. Je kunt op basis van analyses van proces- en bedrijfsdata managementinformatie creëren, rapportages opstellen en adviseren over de verbetering van de bedrijfsvoering. Verder stel je procesbeheersplannen en adviezen op ten aanzien van milieuaspecten (lucht, bodem, geluid). Ook lever je vanuit je technologische kennis een bijdrage aan het zuiveringsbeleid van de afdeling en de waterschap sector. Je neemt deel aan projectteams en levert technologische inbreng in projecten. Om zuiveringsprocessen en slibontwateringen te optimaliseren zet je onderzoek op. Tot slot lever je een actieve bijdrage aan de opbouw en verspreiding van kennis binnen de sector, geef je presentaties en verzorg je publicaties.

Wie ben jij?
Een inspirerende- en ondernemende (young) potential met een afgeronde HBO- of WO opleiding en bij voorkeur twee tot vijf jaar werkervaring op gebied van water- en milieubeheer. Je hebt een grote interesse in waterzuivering en/of datasystemen. Het is niet noodzakelijk om nu al de informatiespecialist bij uitstek te zijn. Je maakt het verschil door jouw:

  • Verfrissende- en nieuwsgierige blik op zaken en goede communicatieve vaardigheden om dit zowel schriftelijk als mondeling over te brengen aan collega’s en partners;
  • Netwerkende kwaliteiten waarmee je makkelijk verbinding en contact legt in verschillende omgevingen;
  • Antenne voor de nieuwste kennis op het gebied van afvalwater zuiveringstechnologieën en het vermogen dit op een creatieve en innovatieve manier te verspreiden met de blik daarbij naar buiten gericht.

Wie zijn wij?
Een oer-Hollands en grensverleggend waterschap. Eeuwenoude zorg voor waterveiligheid combineren we met de nieuwste technieken en (water‑) managementinzichten. Wij zorgen voor de bescherming tegen het water via dijken en andere waterkeringen, voor schoon en voldoende oppervlaktewater en voor het beperken van wateroverlast. We houden rekening met het veranderende klimaat, werken samen met vele partners en blijven in gesprek met onze omgeving.

Wat bieden wij?

Salaris en inschaling zijn afhankelijk van opleiding en ervaring. Een goed salaris in schaal 10 (min. € 2.890 en max. € 4.014) met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk budget voor opleidingen om jouw ontwikkeling optimaal te stimuleren. Daarnaast bieden we jou een op maat gemaakt opleidingstraject om je ontwikkeling in je rol in korte tijd te versnellen, waardoor je kunt groeien in salaris naar schaal 11 (max. € 4.552). Breng je al meer kennis en werkervaring mee dan kun je mogelijk meteen al in schaal 11 instappen. Naast je maandsalaris heb je een Individueel Keuzebudget van minimaal 20% van je bruto maandsalaris. Verder kom je bij ons te werken in een duurzaam en innovatief pand in Heerhugowaard en ingericht op de principes van het Nieuwe Werken waardoor je flexibel kunt werken. We zijn met het OV goed bereikbaar.

Ben je enthousiast? Stuur dan vóór 4 december 2017 je motivatie en cv via vacatures@hhnk.nl (toegestane bestanden: pdf en docx), onder vermelding van VAC17.67.​ Of reageer via de sollicitatiebutton.

 Je kunt voor meer informatie contact opnemen met Noor Ney, hoofd afdeling Waterketen, of Anita van der Wal, HR-adviseur, via 072-582 8282.

  • Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 december. Je ontvangt uiterlijk 7 december bericht als je wordt uitgenodigd.
  • Een eventueel vervolggesprek vindt plaats op 18 december.
  • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt.
  • Deze vacature wordt gelijktijdig bekend gemaakt bij onze samenwerkingspartner PWN.
  • Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.