Aqualysis

Hydrobiologisch medewerker

Aqualysis

Zwolle
Geplaatst 5 maanden geleden

Het team Hydrobiologie verzorgt de monsterneming, analyse en rapportage van diverse biologische parameters ten behoeve van de waterkwaliteitsbeoordeling voor vijf waterschappen. De nadruk ligt op vegetatieopnamen, macrofauna, fytoplankton, diatomeeën en blauwalgen in zwemwater.

 

Voor het team van zeven enthousiaste hydrobiologen zoekt Aqualysis een

Hydrobiologisch medewerker
36 uur per week, parttime is bespreekbaar

 

Wat de functie inhoudt
Als hydrobiologisch medewerker voer je zelfstandig en in teamverband onderzoek uit.  Afhankelijk van jouw expertises kun je betrokken worden bij vegetatieonderzoek, macrofauna- of fytoplanktononderzoek en databasebeheer van de biologische data. Hiervoor werk je in het zomerseizoen regelmatig buiten. Aanvullend controleer, interpreteer en verwerk je de analyses in diverse rapportages. Je neemt deel aan landelijke werkgroepen ten behoeve van het bijhouden van ontwikkelingen in het vakgebied en de optimalisatie van voorschriften.

 

Wij vragen
Enthousiasme voor het vakgebied en passie voor flora en fauna in het water. Je beschikt  over een HBO werk- en denkniveau. Dit blijkt bijvoorbeeld uit een opleiding biologie of botanie in combinatie met relevante praktijk ontwikkeling. Je hebt  meerdere jaren ervaring met vegetatieonderzoek in watersystemen, macrofauna- of fytoplanktononderzoek. Daarnaast  sta je er voor open je één van de andere hydrobiologische disciplines eigen te maken. Je bent nauwkeurig en bekend met het werken binnen een kwaliteitssysteem. Je kunt zowel zelfstandig als in een team opereren en hebt een flexibele instelling. Je bent in bezit van een rijbewijs B.

 

Wij bieden
Een uitdagende functie bij een professionele organisatie. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.839,00 (schaal 9) bruto per maand op basis van 36 uur. Wij bieden een modern pakket arbeidsvoorwaarden conform de SAW en een individueel keuzebudget (ca. 20% van het salaris per maand), waarin de vakantietoeslag en eindejaarsuitkering is opgenomen. Als medewerk(st)er beschik je zelf over dit budget en je bepaalt zelf wanneer je welk deel ervan laat uitbetalen, bovenop je maandelijkse salaris. De pensioenvoorzieningen zijn verzekerd bij het ABP. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve ziektekostenverzekering. Daarnaast bieden wij goede opleidingsmogelijkheden middels een persoonsgebonden budget en een gunstige reiskostenvergoeding.

 

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hans de Kok (Teamleider Hydrobiologie) telefoonnummer: 038 425 96 03.

Als dit de baan is die je zoekt, mail dan uiterlijk zondag 16 juni 2019 je sollicitatiebrief met cv aan Annemieke Nauta (Adviseur HRM) via vacature@aqualysis.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 25 juni 2019.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.