Drinkwaterbedrijf Oasen

Hoofd onderzoek

Drinkwaterbedrijf Oasen

Geplaatst 8 maanden geleden

Drinkwaterbedrijf Oasen zorgt ervoor dat haar klanten in het Groene Hart van Nederland niet alleen vandaag, maar ook in de verre toekomst onberispelijk drinkwater geleverd krijgen. Om dit te bereiken, houdt een aantal specialisten zich bezig met hydrologisch en technologisch onderzoek. Voor deze afdeling zoeken wij een:

Hoofd onderzoek

Als Hoofd onderzoek ben je binnen ons drinkwaterbedrijf verantwoordelijk voor twee essentiële processen:

  • Je zorgt ervoor dat we voldoen aan de meet- en onderzoeksverplichtingen uit wet- en regelgeving op het gebied van waterkwaliteit;
  • Je ontwikkelt en draagt zorg voor de realisatie van het onderzoeksbeleid, dat gericht is op het oplossen van bedrijfsvraagstukken op het gebied van bronnen, zuivering en de drinkwaterkwaliteit.

Verbetering waterkwaliteit Jouw continue focus is de verbetering van waterkwaliteit. Hiervoor gebruik je bijvoorbeeld trendanalyses en geef je gerichte adviezen. Speerpunten in de komende periode zijn het realiseren van een aantal membraanfiltratie-installaties op een verschillende locaties, het verbeteren van de waterkwaliteit in het leidingnet, het optimaliseren van bestaande drinkwaterzuiveringen en het ontwikkelen van kennis over de waterkwaliteit ‘achter de watermeter’.

Dit doe je samen met een enthousiast internationaal team van 15 medewerkers en stagiaires. Je rapporteert aan de directeur.

Om als hoofd onderzoek aan de slag te gaan:
– heb je een relevante WO-opleiding afgerond, zoals Procestechnologie, Chemische Technologie, Civiele Techniek of Hydrologie;
– heb je minimaal 5 jaar relevante ervaring in het vakgebied en als leidinggevende;
– heb je ervaring met het initiëren en aansturen van onderzoeken op het gebied van geohydrologie, zuiveringstechnologie en beheersing van waterkwaliteit;
– heb je ervaring met het opstellen van afdelingsbudgetten en –jaarplannen en de rapportage van de financiële en operationele resultaten.

Wij bieden jou:
– een salaris van minimaal 4.477,- en maximaal 6.395,-*;
– een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van meer dan 20% van je maandsalaris bovenop je salaris;
– een inzetbaarheidsbudget van 6,5 dag* per jaar. Uren die je per maand vrij kunt besteden aan verschillende doelen;
– een vitaliteitsbudget van € 175,- per jaar;
– 25 verlofdagen*;
– employabilitybudget van € 1.000,- per drie jaar;
– collectieve korting op diverse verzekeringen;
– een goed pensioen bij ABP;
– reiskostenvergoeding;
– werken in een jonge informele omgeving met leuke collega’s.

* op basis van een 40-urige werkweek

Interesse?
Je kunt solliciteren door je gegevens en motivatie achter te laten via onderstaand sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op Walter van der Meer, directeur (via secretariaat 06 27 00 46 08). Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Grietina Jans, 06 11 32 61 49.