PWN

GIS specialist / Asset Engineer

PWN

Velserbroek
Geplaatst 1 maand geleden

GIS specialist / Asset Engineer
Velserbroek

Ben jij proactief, enthousiast, creatief en analytisch? Heb jij een duidelijke visie over het gebruik van geografische informatie bij PWN? Dan ben jij de GIS-specialist die wij zoeken!

Wat zijn je werkzaamheden?
Als GIS-specialist ben je verantwoordelijk voor het beheer van de geodata van de sector Drinkwater, signaleer je de informatiebehoeften en zorg je voor de realisatie en implementatie daarvan. Met als doel de ondersteuning van de sector Drinkwater bij haar assetbeheer, -beleid en planvorming. Dit doe je door:

  • samen met collega’s van het GIS-team ervoor te zorgen dat de geo-informatie, ook van externe leveranciers, beschikbaar is voor PWN-medewerkers en klanten;
  • samen met jouw collega’s informatieanalyses te maken, modellen te beheren en kaartproducten te leveren;
  • je adviseert en begeleidt de medewerkers van de sector bij de toepassing van geodata en de bijbehorende tools;
  • je volgt de belangrijke ontwikkelingen en adviseert het management op het gebied van het geo-informatiebeleid.

Wat heb je daarvoor nodig?

  • Minimaal afgeronde hbo-(GIS)opleiding (diploma vereist).
  • Werkervaring in het werkveld van de sector en in GIS.
  • Kennis van ArcGIS desktop en server, ArcSDE geodatabases, GeoWeb, FME, ArcGIS online en Collector.

Waar kom je te werken?
Als GIS-specialist ben je onderdeel van het Ontwikkel & Beheerteam GIS. Zij zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van de GIS-applicaties en geodatabases. Zo zorgen ze ervoor dat alle vormen van geo-informatie beschikbaar is voor alle PWN-medewerkers, onze klanten en partners. Het team werkt zodanig, dat er snel plaats- en tijdonafhankelijk gebruik van gemaakt kan worden. Ook in het veld vanaf een tablet of mobiele telefoon. Dit is van groot belang voor onze collega’s in de buitendienst zoals monteurs, boswachters, maar ook bijvoorbeeld voor asset engineers, projectleiders en (natuur)beheerders. Daarnaast werken ze intensief samen met de sectoren Drinkwater, Natuur en Informatievoorziening om informatiebewerkingen en analyses uit te voeren. Voor meer informatie over onze organisatie kan je kijken op www.pwn.nl.

Wat biedt PWN je?
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden, goede pensioen- en verzekeringsvoorzieningen en een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB) waarbij je o.a. extra vrije dagen kunt kopen en verkopen.  Het bruto jaarinkomen bedraagt maximaal € 63.991,- (inclusief FAB, vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Maar bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd?
Je kunt direct solliciteren op de vacature, via het online sollicitatieformulier. Graag ontvangen wij je reactie voor 21-06-2019.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ad Schoonderwoerd, Teammanager Installatie- en Leidingbeheer van de sector Drinkwater, telefoonnummer 06-22675135. Voor vragen over de sollicitatie- of selectieprocedure kun je contact opnemen met Doreen Raaijmakers (Recruiter) 06-83070656.

Sollicitanten worden gescreend. De screening bestaat uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent het gedrag

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.