Waternet

Gebiedsregisseur

Waternet

Amsterdam
Geplaatst 8 maanden geleden

Je werkzaamheden

Waternet staat, samen met de regio waarin we actief zijn, voor grote maatschappelijke opgaven en uitdagingen. Denk aan de groeiende verdichting in de stedelijke omgeving, verduurzaming en de gevolgen van de klimaatverandering. Met de komst van de Omgevingswet heb jij de taak om het strategisch beleid op watergebied in integrale gemeentelijke omgevingsvisies goed te borgen Jij zorgt ervoor dat bij de ontwikkeling van deze visies, onze waterschapsopgaven en -ambities een plek krijgen en gestroomlijnd zijn met die van andere stakeholders. Met je deskundigheid weet je mensen te verbinden en weet je een groep professionals te inspireren en motiveren in de transitie van waterpartner naar water- en omgevingspartner, van taakgericht naar opgavengericht werken. Voor complexe en ingewikkelde vraagstukken werk je vanuit de overtuiging dat je een doorbraak vindt door het verbinden van mensen, organisaties en inhoudelijke afdelingen. Je gaat hierbij voortdurend op zoek naar samenwerking die processen kan versnellen, je stelt het maatschappelijk belang voorop en staat boven de partijen en individuele belangen.

Wij vragen

Met gedegen dossierkennis van waterbeheer in de breedste zin, en bestuurlijke affiniteit kan je snel schakelen tussen inhoud en proces. Je hebt een WO werk- en denkniveau en ruim 15 jaar ervaring in soortgelijke functies op zowel landelijk als regionaal niveau. Verandering is verbetering, jij vindt het leuk om vernieuwingen door te voeren. Binnen en buiten het team. Je weet samenwerkingsprocessen aan te jagen en complexe vraagstukken aan te pakken. Je bent zeer goed op de hoogte van de landelijke (beleid)ontwikkelingen en de juridische, bestuurlijke en financiële aspecten ervan. Je hebt een groot netwerk en gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Ervaring met methodieken op het gebied van continu verbeteren zoals LEAN, Agile en Scrum is een pré.
Een assessment zal onderdeel uitmaken van deze procedure.

Wij bieden

Wij bieden je een vaste aanstelling. Als je bij Waternet werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. De Sectorale Arbeidsvoorwaardenregelingen Waterschap personeel (SAW) bied je een mooi pakket, waarbij je zelf je eigen keuzes kunt maken. In ruil voor je inzet en betrokkenheid krijg je van ons:

  • Een salaris van maximaal € 5.574, – (salarisschaal 12) bruto per maand op basis van 36 uur per week;
  • 20 vakantiedagen;
  • Tijd voor tijd – voor iedere extra gewerkt uur krijg je een vrij uur terug;
  • Flexibele werktijden;
  • Een goed pensioen
  • Een vrij besteedbaar budget (20% van je salaris). Hiermee kun je bijvoorbeeld extra vakantiedagen kopen, of een opleiding bekostigen of het budget laten uitbetalen;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget; 

Werken bij Waternet
Bij Waternet werk je met een uniek product: water. Schoon water is belangrijk voor iedereen. Samen met 1.800 collega’s zorgen we voor veilig drinkwater, schone grachten, rivieren en droge voeten. Waternet werkt aan unieke innovatieve projecten op het gebied van digitalisering, data en waterbeheer. Aandacht voor duurzaamheid vinden bij van groot belang. In 2020 is onze organisatie 100% klimaatneutraal. Onze medewerkers zijn echte vakmensen: buiten en op het hoofdkantoor. Van monteur tot juridisch adviseur, van dijkinspecteur tot dataspecialist. Al deze betrokken medewerkers maken Waternet samen tot werkgever waar je jezelf kan zijn. Wij stimuleren je om elke dag een stukje beter te worden. Je vindt dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen bij onze eigen Waternet Academie. Verder bieden we een prachtige werkplek aan de Amstel in Amsterdam, stoelmassages en een gezonde en lekkere lunch in ons restaurant. Ook kun je sporten of bijvoorbeeld yogales volgen in onze fitnessruimte. Voordat je bij ons in dienst komt vragen we om een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag. Internetscreening is een onderdeel van de selectieprocedure.

Nieuwsgierig?

Heb je vragen over deze vacature of over werken bij Waternet? Neem dan contact op met Sjors Heinen van Recruitment. Je kunt haar mailen op sjors.heinen@waternet.nl, of bellen op 06-208 728 36

Of solliciteer via onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.