Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard

Gebiedsadviseur

Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard

Rotterdam
Geplaatst 7 maanden geleden

Gebiedsadviseur
36 uur per week

 

Wat ga je doen?
Je gaat meewerken in ons gebiedsteam voor (een deel van) Rotterdam, Lansingerland en Zoetermeer. Als gebiedsadviseur ben je de verbinding tussen externe partijen (waaronder gemeenten) en je collega’s (vakspecialisten). Een belangrijk deel van je werk bestaat uit het integreren van onze wateropgaven in plannen en projecten van onze samenwerkingspartners en uit het ophalen van gebiedsontwikkelingen en andere kansen in ons beheergebied. Je participeert bij de ontwikkeling van omgevingsvisies en –plannen van gemeenten en andere instanties en werkt samen met deze partijen aan plannen en projecten voor een duurzame en klimaatbestendige inrichting van het gebied. Je organiseert interne gebiedsoverleggen om integraal en actueel overzicht te houden van onze opgaven en kansen in het gebied.

 

Wat maakt je succesvol?
Je kan zelfstandig en gestructureerd werken, staat stevig in je schoenen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bouwt en onderhoudt goede contacten met andere partijen in het gebied. Je bent empathisch en legt de verbinding tussen de doelen en ambities van HHSK en die van andere partijen en bent daarbij creatief en oplossingsgericht. Je kunt goed schakelen tussen strategie en praktijk. Je werkt graag samen met specialisten op uiteenlopende vakgebieden binnen en buiten onze organisatie. Kortom, we zoeken een gedreven teamspeler die makkelijk is in de omgang en in elke ontwikkeling een kans voor het waterschap ziet.

 

Je beschikt over een relevante HBO- of academische opleiding en een brede, algemene kennis van (stedelijk) waterbeheer en van klimaatadaptatie in het bijzonder. Je hebt affiniteit met de taken en werkzaamheden van het waterschap. Het is een pluspunt als je kan werken met grafische software om beelden, kaarten en teksten te maken en eigentijds te vormgeven.

 

Wij bieden:
Wij bieden een collegiale en professionele werkomgeving en een aantrekkelijk salaris dat, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.347,– bruto per maand bedraagt op basis van 36 uur (schaal 10). Aanvullend op je bruto maandsalaris ontvang je een Individueel Keuze Budget van 20% van je bruto salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Dit budget kan je flexibel inzetten voor bijvoorbeeld extra verlof, opleidingen en een aanvulling op je salaris. Bij HHSK geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de werk-privé balans en geven je veel flexibiliteit in je werktijden.

 

Meer weten?
Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Jurgen Bals, gebiedsmanager (06-11149065) of met Jasper Schaap, teamleider Beleid Watersystemen (06-31776510) . Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan  contact op met Chris Scholten, Recruiter (06-11368505)

 

Solliciteren:
Ben jij de collega die het team beleid komt versterken? Stuur ons uiterlijk 11 juli 2019 je motivatiebrief en CV via de knop solliciteren. Na sluitingsdatum van de vacature kun je van ons een reactie verwachten op je sollicitatie. De eerste gesprekken voor deze functie staan gepland op 18 juli 2019. Wij zouden je willen vragen hier rekening mee te houden.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.