Royal HaskoningDHV

Senior Business Ontwikkelaar Afvalwater

Royal HaskoningDHV

Geplaatst 2 jaar geleden

Vacature, full-time, ingenieursbureau, Business development, chemischetechniek, procestechniek, WTB, microverontreinigingen, afvalwater

Senior Business Ontwikkelaar Afvalwater
Business Line: Water
Standplaats: Amersfoort

De functie
Ben jij onze nieuwe Senior Business Ontwikkelaar? We zijn op zoek naar een ondernemer en innovator die in staat is om samen met inhoudelijk gedreven collega’s een idee door te ontwikkelen tot een succesvol marktproduct. Je overziet het gehele ontwikkeltraject en bent met een flinke dosis commercieel inzicht gefocust op het afgesproken resultaat.

Je bent iemand die bruggen kan bouwen in de gouden driehoek en op strategisch niveau kan acteren op managementniveau, zowel intern als bij onze innovatiepartners. Natuurlijk heb je een warm hart voor de (afval-)waterwereld, denkt in kansen en je hebt de lat duidelijk hoger liggen dan je omgeving. Belangrijke thema’s waarmee je aan de slag gaat betreffen thans het ontwikkelen van producten op het gebied van de circulaire economie en de uitdaging voor het verwijderen van microverontreinigingen uit ons afvalwater.

Het profiel
Je bent een sociaal type dat makkelijk met collega’s, opdrachtgevers en partners kan sparren. Verder heb je:

  • een afgeronde relevante WO-opleiding zoals (proces- of chemische) technologie, werktuigbouwkunde of een combinatie hiervan;
  • meer dan 15 jaar relevante innovatie-ervaring in het water-vakgebied;
  • ervaring met de circulaire economie;
  • analytisch denkvermogen;
  • ruime ervaring in contracten voor o.a. samenwerking;
  • een profiel op het gebied van innovatie naar vermarkting, ook naar het buitenland;
  • een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • ervaring met risicodragend ondernemen;
  • een uitstekend netwerk.

Het aanbod
Je komt te werken binnen de Bussines Development groep van de Adviesgroep Waste Water. Een toonaangevende groep experts waar innovatie, Circulaire Economie, grondstoffenterugwinning (Nereda-Alginaat), slimme bedrijfsvoering en Smart Water core business is. We doen consultancy maar hebben ook onze eigen producten als Nereda®, Aquasuite®, Ephyra® en Themista®. Nieuwe ontwikkelingen, mede grootgebracht vanuit ons eigen Technology Research Centre.

Als toonaangevend ingenieursbureau zijn we innovatief, daadkrachtig en betrouwbaar. Dat is Royal HaskoningDHV. Ben jij dat ook? Dan is ons bureau echt iets voor jou. We bieden een goede werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn. We coachen je actief. We belonen op basis van prestaties en persoonlijke competenties en de opleidingsmogelijkheden zijn ruim. Dit geheel combineren we met een uitstekend pakket flexibele arbeidsvoorwaarden.

De procedure
Enthousiast geworden? Neem dan voor meer informatie of een afspraak contact op met Franc van der Wielen, hoofd adviesgroep Waste Water via 0653781082 of met Paul Roeleveld, Director Business Development via 0613666985. Of solliciteer direct met je cv en een korte motivatie via deze link.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.