HKV lijn in water

DELFT-FEWS adviseur

HKV lijn in water

Geplaatst 10 maanden geleden

 

HKV zoekt een DELFT-FEWS adviseur (m/v) die onze marktpositie op het gebied van informatiebeheer en operationeel waterbeheer verder uitbouwt, zowel in Nederland als in het buitenland.

 

Wij hebben de ambitie om onze goede marktpositie voor informatiebeheer en operationeel waterbeheer verder te versterken. Daarbij zien we een belangrijke rol voor het leveren en implementeren van informatiesystemen op basis van de DELFT-FEWS software van Deltares.

 

We richten ons op het oplossen van de vragen en problemen van onze opdrachtgevers. Daarbij combineren wij IT-kennis met onze kennis van hydrologie, hydraulica, morfologie en wiskunde. Onze positie is gestaag gegroeid en we zien mogelijkheden voor verdere groei. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière, of heb je je al bewezen, en wil je samen met de rest van het team vormgeven aan onze groeidoelstelling, dan is deze vacature interessant voor jou.

 

Als DELFT-FEWS adviseur bij HKV:

  • ben je bekend met de markt voor informatiesystemen en operationeel waterbeheer, bij voorkeur op basis van DELFT-FEWS.
  • heb je een aantal jaren ervaring als adviseur/projectleider van bij voorkeur DELFT-FEWS implementaties.
  • ben je ondernemend en treed je graag naar buiten om kansen te zoeken en te verzilveren.
  • leid je ook zelf projecten.
  • kom je te werken in een gemotiveerd team, dat gewend is om in een informele sfeer topprestaties te leveren.

 

Ben jij op zoek naar een fulltime baan in Lelystad of Delft (een deeltijdverband van 80% is bespreekbaar) met een goed salaris inclusief prima secundaire arbeidsvoorwaarden en ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, stuur dan jouw motivatie en cv voor 31 januari 2019 naar Postbus 2120, 8203 AC Lelystad, t.a.v. mevrouw C. Franco of per e-mail naar c.franco@hkv.nl.

 

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Kees de Gooijer, 0320-294226.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.