Waterschap Brabantse Delta

Cultuurtechnisch Medewerker

Waterschap Brabantse Delta

Heijningen
Geplaatst 2 weken geleden

Voor het team rayon Noord (standplaats Heijningen) van de afdeling Onderhoud & Muskusrattenbeheer zijn we op zoek naar een fulltime:

Cultuurtechnisch medewerker
36 uur

Wie zijn wij?
Waterschap Brabantse Delta is een modern waterschap in Midden- en West-Brabant. We staan voor onze waterschapstaken: de zorg voor voldoende oppervlaktewater van goede kwaliteit en veiligheid tegen overstroming. Deze taken voeren we op een betrouwbare manier uit. Met ervaring en gebiedskennis uit het verleden en met vakmanschap, passie en talent van deze tijd!

Als waterschap dragen wij bij aan een mooiere en betere leefomgeving. Zo kan iedereen rondom water veilig wonen, werken en genieten. Nu en in de toekomst. Om de toekomst bij te houden, pakken wij grote uitdagingen aan. Hoe we dat doen? Buitengewoon goed en samen met al onze partners.

De functie
In de functie van cultuurtechnisch medewerker voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan watergangen en kunstwerken; handmatig of machinaal met een kraan of maaiboot. Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het maaien van kreken en sloten, het herstellen van oevers en stuwen, snoeiwerk en het plaatsen van noodpompen. Daarnaast ben je bereid om allerlei terreinwerkzaamheden uit te voeren. Kortom een allround vakman.
Je bent aanspreekpunt voor meldingen, klachten en vragen in het veld en vanuit de frontoffice (boeren, burgers, buitenlui) en verzamelt gegevens voor monitoring. Als er tekortkomingen in het werk zijn dan ben jij de eerste die dat signaleert. Je spreekt de betrokkenen erop aan en ziet toe op verbetering. Je werkt samen met en begeleidt werkzaamheden door derden en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en de voortgang hiervan. Je lost waar mogelijk problemen in het werk zelfstandig op. Je bent actief betrokken bij de calamiteitenbestrijding, en je neemt deel aan de wachtdienst. Je bent inzetbaar binnen het hele werkgebied en je standplaats is gekoppeld aan bovengenoemde standplaats.

Wat vragen we?
Onze kandidaat is iemand met een mbo-diploma niveau 2 , in het bezit van rijbewijs T en B/BE die ervaring heeft met vergelijkbaar werk. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een VCA-diploma. Je hebt ervaring met een tractor en bij voorkeur met een maaiboot. Ervaring met een mobiele kraan en/of rupskraan is een pre. Je weet van aanpakken, je bent bereid om flexibel te worden ingezet, zowel qua werk als qua locatie. De andere locaties zijn Oost (Raamsdonkveer), West (Heerle) en Zuid (Zundert). Je bent in staat om zowel solistisch als in teamverband te werken. Bovendien ben je bereid een opleiding te volgen. Je hebt geen acht-tot-vier-mentaliteit maar een proactieve houding en een positieve instelling.

Voor de veiligheid van waterschap Brabantse Delta, vragen wij alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. Tijdens de selectieprocedure zal dit verder besproken worden.

Wat bieden we?
Binnen ons waterschap sta je zelf aan het roer van jouw loopbaanontwikkeling. Persoonlijk leiderschap en groei zijn hier belangrijk. Als je wilt werken aan je professionele en persoonlijke ambities zijn er veel verschillende mogelijkheden. Daarnaast vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. We werken resultaatgericht en de verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie.

Je salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband minimaal € 2.144,- en maximaal € 2.656,- bruto (schaal 5). Daarnaast bieden we een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden zoals het individueel keuzebudget (IKB) van 20%, waarin onder meer vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is opgenomen. Je kunt dit budget vrij besteden: geheel of gedeeltelijk laten uitbetalen (per maand, per jaar of een paar keer per jaar) en/of je kunt er extra verlofdagen van kopen.

Interesse?
Kom jij bij ons buitengewone dingen doen? We nodigen je van harte uit om je belangstelling te tonen. Solliciteren kan tot en met 23 september 2019 via het online sollicitatieformulier. De eerste ronde gesprekken vinden plaats op 7 oktober 2019 in de middag. De tweede ronde gesprekken op 21 oktober 2019 in de middag.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Peetjan Hessels, teamleider rayon Noord, telefoonnummer 076-564 18 48.
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Mijke Buit, personeelsadviseur, telefoonnummer 076-564 10 54. Meer informatie over ons waterschap vind je op onze website: www.brabantsedelta.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.