Royal HaskoningDHV

Consultant Procesautomatisering

Royal HaskoningDHV

Geplaatst 6 maanden geleden

Heb jij vernieuwende ideeën op het gebied van proces automatisering in het werkveld Water? Wil jij graag onderdeel zijn van een toonaangevende groep experts waar innovatie, circulaire water economie en Smart Water core business is?

Je wordt onderdeel van de Adviesgroep Waste Water. Een toonaangevende groep experts waar innovatie, Circulaire Economie, grondstoffenterugwinning, slimme bedrijfsvoering en Smart Water core business is. We verrichten consultancy werkzaamheden en hebben onze eigen producten als Nereda®, Aquasuite®, Ephyra® en Themista®. Nieuwe ontwikkelingen, mede grootgebracht vanuit ons eigen Technology Research Centre.

Business Line:Water
Standplaats:Amersfoort

 

De organisatie
Royal HaskoningDHV bestaat ​​al meer dan 135 jaar. Wij stimuleren geïntegreerde duurzame ontwikkeling samen met onze klanten op kennisgebieden waarin wij de expert zijn en onze invloed kunnen uitoefenen. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor volgende generaties.

Let’s Enhance Society Together!

De functie
We zoeken een strateeg op gebied van procesautomatisering. Je ambitie is te werken voor automatisering en optimalisatie van de bedrijfsvoering van afvalwater- en drinkwaterinstallaties. Je bent de architect van de procesautomatisering bij onze klanten op keten- en projectniveau.

In een nauwe samenwerking neem je onze waterklanten mee  in  de nieuwe uitdagingen in de digitalisering van hun werkomgeving. Centrale Regiekamers zijn jouw domein. Je hebt een passie voor water en bij voorkeur een goed netwerk binnen deze klantengroep. Onze markt bestaat uit de drinkwaterbedrijven, waterschappen, gemeenten en industrie, In binnen en buitenland. De nadruk voor deze rol ligt op de Nederlandse Waterschapsmarkt.

Het profiel
Je bent een sociaal type dat makkelijk met collega’s en opdrachtgevers kan sparren. Daarbij heb je uitgebreide kennis van procesautomatisering, moderne ICT en procestechnologie. Verder heb je:

  • een afgeronde relevante WO-opleiding;
  • meer dan 10 jaar werkervaring in het vakgebied;
  • een consultancy profiel;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Tot slot snap jij waar de digitalisering in de watersector naar toe gaat en heb je een frisse blik op deze mogelijkheden om opdrachtgevers hierin te adviseren.

Het aanbod
Als toonaangevend ingenieursbureau zijn we innovatief, daadkrachtig en betrouwbaar. Dat is Royal HaskoningDHV. Ben jij dat ook? Dan is ons bureau echt iets voor jou. We bieden een goede werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn. We coachen je actief. We belonen op basis van prestaties en persoonlijke competenties en de opleidingsmogelijkheden zijn ruim. Dit geheel combineren we met een uitstekend pakket flexibele arbeidsvoorwaarden.

Voor een professional met meer dan 10 jaar relevante ervaring hanteren wij een salarisindicatie tussen de € 50.000,- en € 75.000,- afhankelijk van je kwaliteiten en trackrecord.

De procedure
Enthousiast geworden? Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met Franc van der Wielen, afdelingshoofd adviesgroep Waste Water via 06-53781082. Of solliciteer direct met je cv via de website. De motivatie horen we graag van jou persoonlijk!