Water Alliance

Business Developer

Water Alliance

Leeuwarden
Geplaatst 2 maanden geleden

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een

 

 

Business Developer (32 – 40 uur per week)

 

Jij bent als business developer onderdeel van een hecht, gedreven en dynamisch team. In deze functie ga jij samen met je collega’s ervoor zorgen dat de zichtbaarheid en commerciële successen van onze leden en daarmee de Nederlandse watertechnologiesector versterkt worden. Jouw focus hierin ligt op nationale activiteiten.

 

Wat ga je doen?

Als business developer lever jij je bijdrage in het team om tot een gezamenlijk meerjarig strategisch plan te komen. In deze functie krijg je de kans om dit plan te vertalen naar een eigen nationaal jaarplan, waarin je ook het deelbudget gaat opstellen en beheren. Vervolgens ga jij de uitdaging aan om dit plan succesvol uit te voeren.

Als business developer ben jij het visitekaartje van de Water Alliance in de diverse nationale samenwerkingen zoals Valorisatie projecten, Water Campus Coreteam, MKB Loket en  WaterCoalitieNL.

 

Wat breng jij mee?

 • Een relevante technische/commerciële hbo- of wo opleiding.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring.
 • Aantoonbare affiniteit met de watertechnologiesector.
 • Je bent doortastend, doorziet welke watervraagstukken ter tafel komen en bent in staat deze te koppelen aan technologische oplossingen. Je hebt hierbij oog voor de neutrale positie van Water Alliance.
 • Je bent flexibel: het ondersteunen van onze leden vergt flexibiliteit van het team en daarom ben je bereid om buiten je eigen activiteiten in te springen voor je collega’s.
 • Je bent communicatief sterk: je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn zowel in het Nederlands en Engels goed.

 

Ben jij gedreven, enthousiast en heb jij ervaring als business developer? Wil jij meedenken in het maken van een strategie en heb jij de skills om deze te vertalen naar jouw eigen nationaal jaarplan? Ben jij ons visitekaartje in onze nationale samenwerkingen? Dan willen we je graag leren kennen!

 

Wat bieden we  

 • Een uitdagende functie waar je al je creativiteit, energie en passie in kwijt kan.
 • Je komt terecht in een hecht, gedreven en enthousiast team in een innovatieve, internationale, dynamische en toekomstgerichte organisatie met korte lijnen en een informele cultuur.
 • Je wordt in deze functie onderdeel van een veelzijdig netwerk op het gebied van innovatieve watertechnologie, dat jouw positie in deze sector versterkt.
 • Arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met uitzicht op vast.
 • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, sportregeling en 28 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband.
 • Daarnaast organiseren wij twee keer per jaar een leuke en inspirerende teamdag en hebben we elke dag vers fruit op kantoor.

 

Over Water Alliance

De Water Alliance is een uniek samenwerkingsverband tussen de overheid, kennisinstellingen én het bedrijfsleven. De nadruk ligt op het bedrijfsleven in de innovatieve en duurzame watertechnologie die wereldwijd vermarkt kan worden. Samen met Wetsus, het CEW en CIV Water vormen wij een innovatieketen voor de watertechnologie op de WaterCampus in Leeuwarden.

Van het eerste idee, research & development tot succesvolle export in de vorm van commerciële (inter)nationale projecten. Wij helpen bij het koppelen van internationale vraag en aanbod, marketing en matchmaking. Dankzij ons brede netwerk worden ontwikkelingen versneld en concrete business gerealiseerd. Samen vormen wij in Nederland de Europese Water Technology Hub.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Alex Berhitu of Hein Molenkamp op 058-2849044 of per e-mail: a.berhitu@wateralliance.nl.

Kijk ook eens op onze website www.wateralliance.nl.

Je kunt je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, sturen naar Water Alliance, t.a.v. Karin Kloosterman (HR adviseur) per e-mail naar recruitment@wateralliance.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.