Waterschap Drents Overijsselse Delta

Beleidsadviseur Stedelijk Water en Klimaatadaptatie

Waterschap Drents Overijsselse Delta

Geplaatst 8 maanden geleden

Ben jij stressbestendig? Resultaatgericht? Ben je er goed in om afstemming te bereiken tussen partijen? Beschrijven jouw collega’s je als proactief? Wil je een breed en uitdagend werkpakket?

Beantwoord jij deze vragen met ‘ja’? Dan zoeken we jou!

 


Beleidsadviseur Stedelijk Water en Klimaatadaptatie

 

Als beleidsadviseur zorg je samen met je collega’s voor een goede inbreng van het waterbelang in ruimtelijke plannen van gemeenten en derden. Als eerste aanspreekpunt van 3 tot 5 gemeenten weet je feilloos wat er speelt en hoe we doelen en opgaven kunnen verbinden. Je adviseert het bestuur over de inzet en rol van het waterschap in de samenwerking. Je bent procesverantwoordelijk voor de Watertoets, waarin je de uitgangspunten van de organisatie implementeert. De input van je collega’s neem je hierin mee en waar nodig overleg je met gemeenten.

Op het thema klimaatadaptatie weet je in diverse samenwerkingsverbanden, zoals Fluvius en RIVUS, met gemeenten de knelpunten in het stedelijk gebied snel in kaart te brengen en aan te pakken, én stimuleer je initiatieven van bewoners. Door je passie die je hebt voor je vak weet je het thema binnen het waterschap steviger op de kaart te zetten.

 

Wat verwachten wij?

Je bent een enthousiaste en flexibele collega. Het overbrengen van informatie bij verschillende interne en externe collega’s of bij het bestuur kost jou geen enkele moeite. Je hebt een HBO opleiding afgerond in de richting van planologie/ watermanagement/ klimaatadaptatie. Na je opleiding heb je al een aantal jaren (3-5) ervaring opgedaan in de samenwerking tussen waterschap en gemeente. Van deze ervaring en van je netwerk maken we graag gebruik.

 

De afdeling Strategie en Beleid zorgt voor het opstellen, agenderen en implementeren van beleid op alle beleidsthema’s binnen waterveiligheid, watersystemen en waterketen.

 

Wat bieden wij jou?

Een warm welkom en een 36-urige werkweek waarin je flexibel kunt werken. Enthousiaste collega’s en een prachtig werkgebied. Om je werk goed uit te kunnen voeren en gerichte ervaring op te doen, zorgen we voor een goede inwerkperiode. We willen je sowieso graag voor twee jaar inzetten. Naast je salaris wat tussen € 3.511,00 en € 4.922,00 ligt, bouw je iedere maand 20% Individueel Keuze Budget op waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Om te zorgen dat je iedere dag naar je werkplek in Zwolle kunt reizen betalen we een goede reiskostenvergoeding.

 

Ben jij enthousiast geworden?

Solliciteer uiterlijk zondag 16 juni 2019 op onze website http://www.wdodelta.nl/vacatures via de sollicitatielink ‘direct solliciteren op deze functie’.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Supèr (088 - 2331545/ jansuper@wdodelta.nl).

De gesprekken zijn gepland op dinsdagochtend 25 juni 2019.

 

Wij kiezen voor gelijke kansen voor iedereen.

Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan hen die in ons arbeidsproces ondervertegenwoordigd zijn.