PWN

Beleidsadviseur

PWN

Velserbroek
Geplaatst 6 maanden geleden

Beleidsadviseur, Beleidsmedewerker, Beleid, Drinkwater, Communicatie, Vacature Velserbroek, WO

Wil jij werken in een moderne, dynamische en professionele omgeving waarin mens en techniek centraal staan? En lijkt het je interessant om relevante ontwikkelingen op het gebied van drinkwater op de voet te volgen? Dan ben jij wellicht de professionele beleidsadviseur die wij zoeken!

 

Beleidsadviseur
Fulltime | Velserbroek

 

Als Beleidsadviseur Drinkwater ben je verantwoordelijk voor het opstellen van beleid voor de sector Drinkwater. Hiermee ben je onderdeel van het team Beleidsadvies & Planvorming, dat weer een onderdeel is van de sector Drinkwater van PWN.  De sector Drinkwater is sterk in ontwikkeling en kenmerkt zich als een moderne, dynamische en professionele omgeving waarin mens en techniek centraal staan. We zijn trots op onze bedrijfscultuur, ons product en de vanzelfsprekendheid waarmee iedereen de waterkraan bedient.

 

Wat zijn je taken?

Je bent met de collega’s van het team Beleidsadvies & Planvorming verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwikkelen, opstellen en evalueren van beleid op het gebied van drinkwaterlevering door PWN. Je zit bovenop relevante ontwikkelingen op het gebied van drinkwater en zorgt dat deze worden vertaald in beleid. Je adviseert het management over het te volgen beleid en geeft richting aan de discussie binnen PWN.

 

Wat heb je daarvoor nodig?

Je hebt een afgeronde WO/Master studie en enige jaren ervaring als (beleids)adviseur. Je bent goed in staat om informatie te verzamelen, te prioriteren en om te zetten in beleids(advies). Kennis van drinkwater is hiervoor dan ook een vereiste. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Ook beschik je over overtuigingskracht, ben je sterk in probleemanalyse en vorm je gemakkelijk een oordeel.

 

Wat biedt PWN je?

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden, goede pensioen- en verzekeringsvoorzieningen en flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB) waarbij o.a. extra vrije dagen kunt kopen en verkopen. We bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met de mogelijkheid deze daarna om te zetten naar onbepaalde tijd. Het bruto jaarinkomen bedraagt maximaal € 63.991,- (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Maar bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

 

Waar ga je werken?

Team Beleidsadvies en Planvorming Drinkwater (BPD) is verantwoordelijk voor de plannenmakerij van de sector Drinkwater bij PWN. Het team is verantwoordelijk voor het opstellen van de plannen om ervoor te zorgen dat wij altijd goed en voldoende drinkwater kunnen leveren aan alle klanten van PWN. Gezamenlijk kunnen we PWN in alle aspecten assisteren bij het volbrengen van zijn missie. Wij leveren de benodigde data, advies en diensten aan PWN om nu en in de toekomst zorg te dragen voor de continue beschikbaarheid van zuiver drinkwater en waardevolle natuur voor de Noord-Hollandse samenleving.

 

Ben je geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie contact op met Gerlof Steen, Teammanager, telefoon 06-12293047. Ben je geïnteresseerd dan ontvangen wij graag je motivatie en curriculum vitae. Je kunt direct online reageren op de vacature, via de solliciteerbutton. Doe dit voor 10 juni 2019.

Sollicitanten worden gescreend. De screening bestaat uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent het gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.