Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Beheerder Materieel & Locaties

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Houten
Geplaatst 8 maanden geleden

Wie zijn wij?

De Stichtse Rijnlanden zorgt voor veilige dijken, schoon water en droge voeten in het zuidelijk deel van de provincie Utrecht en een klein deel van Zuid-Holland. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) is 1 van de 21 waterschappen in Nederland. Het waterschap is, net als een gemeente, een lokale overheid. HDSR bestaat uit een algemeen bestuur, een college van dijkgraaf en hoogheemraden en ruim 500 medewerkers.

De medewerkers binnen de afdeling Waterbeheer dragen zorg voor het functioneren, in stand houden en verbeteren van het watersysteem in ons beheergebied, inclusief alle waterkeringen. De afdeling is recent ontstaan door het samenvoegen van de beherende afdeling (de ‘binnendienst’) en de uitvoerende afdeling in het waterbeheer (de ‘buitendienst’). De nieuwe afdeling bestaat uit drie teams: Gebieden, Middelen en Assets en Systemen.

 

Het team Middelen is verantwoordelijk voor werkprocessen die ondersteunend zijn aan het waterbeheer. Die processen omvatten onder andere het beheer van grond en vastgoed, de inkoop en aanbesteding voor het dagelijks beheer & onderhoud (inclusief werkvoorbereiding, directievoering, en contractmanagement), het beheer van het materieel en het rapporteren over financiën en resultaten.

Beheerder Materieel & Locaties
Houten | Fulltime

Wat je gaat doen

Je beheert op planmatig gebied het materiaal, materieel en de locaties die nodig zijn voor het dagelijks beheer door het team Gebieden. Het materieel bestaat uit het rijdend en varend onderhoudsmaterieel, het noodmaterieel en de onderhoudsvoorraden. Ook beheer je de locaties van de afdeling Muskusrattenbeheer binnen ons beheergebied.

Je stelt een beheerplan materiaal/materieel op, organiseert de financiële kaders en bewaakt de uitvoering ervan. Ook stel je kaders en de gebruikersplanning op voor logistieke inzet van het varend en rollend materieel en bewaakt deze via het onderhouds-beheersysteem Ultimo. Hetzelfde doe je voor het gebruik van de locaties. Verder lever je een bijdrage aan de totstandkoming van (groot)onderhoudsplannen.

Je voert directie op de contracten met marktpartijen die onderhoud uitvoeren aan locaties en materieel.

Je coördineert het toezicht op hun werkzaamheden. Je werkt nauw samen met de collega’s in de gebiedsteams die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het dagelijks beheer, en met de collega’s van Assets & Systemen die verantwoordelijk zijn voor de omvang van de voorraad noodmaterialen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het proces van uitgifte van bedrijfskleding voor de hele afdeling Waterbeheer.

Meer van ons weten? Zie voor meer informatie: https://www.hdsr.nl/werk/

Wat maakt jou succesvol?

Je hebt een afgeronde technische of logistieke opleiding op HBO niveau en meerjarige relevante ervaring als werkvoorbereider of directievoerder. Je staat voor kwaliteit en veiligheid en wilt je binnen het vakgebied verder ontwikkelen. Je deelt je kennis actief, hebt een open blik en neemt samen met de collega’s je verantwoordelijkheid voor een goed functionerend watersysteem.

Verder

  • Ben je eerlijk, duidelijk en open in je communicatie zonder de (werk)relatie daarmee te beschadigen;
  • Spreek je anderen aan wanneer afspraken en kaders rond (het gebruik van) materieel en locaties niet gerespecteerd worden;
  • Weet je je eigen werk en dat van anderen adequaat te plannen en organiseren en bovendien de voortgang ervan te bewaken;

Waar kun je op rekenen?

Bij deze uitdagende, afwisselende functie binnen een organisatie met een hoog maatschappelijk belang horen natuurlijk een prima beloning, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris tussen € 2.817,= en € 3.839,= bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek en schaal 9 van onze Sectorale Arbeidsvoorwaardenregelingen Waterschapspersoneel (SAW).
  • Individueel keuzebudget van 20% dat je naar eigen inzicht kunt inzetten voor bijvoorbeeld het kopen van extra vrije dagen.
  • Een werkweek van 36 uur.
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken.
  • Een informele, niet-hiërarchische werksfeer met aandacht voor elkaar, betrokken collega’s en passie bij het werken.
  • Een organisatie waar veel ruimte is voor eigen initiatief en eigen inbreng waar ook wat mee gedaan wordt.

Kansen om je binnen ons waterschap te blijven ontwikkelen. Hiervoor is een persoonlijk opleidingsbudget van € 5.000,- gereserveerd, dat je in overleg met je leidinggevende binnen 5 jaar kunt inzetten. Binnen HDSR is het talentprogramma de rode draad voor de manier waarop medewerkers hun werk doen. Dit vanuit de filosofie: maak het beste los in jezelf en in elkaar.

Iets voor jou?

Versterk jij ons als beheerder Materieel & Locaties? 
Of wil je meer weten? Voor meer informatie over deze dijk van een baan kun je contact opnemen met Robert Dortmans, Senior HR-adviseur, telefoonnummer 030 – 6345936.

Overtuigd?
Verras ons dan liefst vandaag nog met jouw sollicitatie! Klik op de sollicitatiebutton en solliciteer meteen op de functie van beheerder Materieel & Locaties.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs.