PWN

Asset Engineer Reliability

PWN

Geplaatst 2 jaar geleden

PWN
PWN (hoofdkantoor te Velserbroek) is een non-profit organisatie. Jaarlijks wordt ruim honderdzes miljoen kubieke meter drinkwater aan bijna 780.000 particulieren, bedrijven en instellingen in de provincie Noord-Holland tegen kostprijs geleverd. Waterzuivering vindt plaats in waterfabrieken te Andijk, Bergen, Heemskerk en Wijk aan Zee, en in de duinen. Daarnaast beheert PWN in opdracht van de provincie ruim 7.334 hectare aan natuurgebieden tussen Zandvoort en Bergen. De Kennemerduinen en het Noordhollands Duinreservaat genieten bescherming als Natura 2000-gebied. De gebieden worden beheerd volgens de Barometer Duurzaam Terreinbeheer (niveau Goud) en krijgen ca. zes miljoen keer per jaar bezoek. Kijk ook op www.pwn.nl.

PWN zoekt voor het team Installatiebeheer van de sector Drinkwater een:

Asset Engineer Reliability

Fulltime | Velserbroek

Ben jij de professionele teamplayer die wij zoeken?

Wat verwachten wij van een asset engineer reliability?
Als asset engineer reliability voel jij je eigenaar en ben je beheerder van een aantal werktuigbouwkundige installaties voor de drinkwaterproductie. Je draagt zorg voor het strategisch- en tactisch beheer en onderhoud van de werktuigbouwkundige installaties. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, verbetering en beheer van de onderhoudsconcepten gebaseerd op beschikbaarheid, risico’s en kosten. Je analyseert op systematische wijze incidenten, storingen, wettelijke voorschriften en costdrivers op verbeterpotentieel. Vanuit eigenaarschap voor deze installaties acteer je als opdrachtgever voor de uitvoering van het onderhoud en voor de initiatie en afname van projecten.

Wat heb je daarvoor nodig?
Je hebt een HBO diploma en kennis-, werkniveau op het vakgebied werktuigbouwkunde aangevuld met relevante kennis van onderhoudsconcepten (RCM), assetmanagement en projectmatig werken. Je hebt conceptueel denkvermogen en kan systematisch analyseren. Je bent kwaliteitsgericht en hebt affiniteit met maintenance concepten en SAP-PM. Je bent in staat om zelfstandig je werk uit te voeren en stelt daarbij de juiste prioriteiten. Daarnaast ben je een teamplayer en kun je in samenwerking zaken professioneel aanpakken. Uiteraard beschik je over sterke mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Wat biedt PWN je?
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden, goede pensioen- en verzekeringsvoorzieningen en een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget waarbij je o.a. extra vrije dagen kunt kopen en verkopen. We bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met de mogelijkheid deze om te zetten naar onbepaalde tijd. Het bruto jaarinkomen bedraagt maximaal € 61.137,- . Maar bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Waar kom je te werken?
Het team installatiebeheer is onderdeel van de sector Drinkwater van PWN en verantwoordelijk voor de instandhouding van de installaties t.b.v. de water winning, zuivering en het verpompen van drinkwater volgens asset management principes. Voor de komende jaren willen we nog meer inzicht krijgen in onze installaties op het gebied van de onderhoudstatus, vervangingstermijn en criticaliteit op ons zuiverings- en leveringsproces. Zodat we een betrouwbare voorspelling kunnen doen op een meerjaren onderhoud en vervangingsplan.

Ben je geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie contact op met Roger de Rooij, manager Strategie. Hij is bereikbaar via Loes Pieterse telefoon 06-20868319. Ben je geïnteresseerd dan ontvangen wij graag voor 29 juni 2017 je motivatie en CV. Je kunt direct solliciteren via de sollicitatiebutton.