Arcadis

Junior adviseur watertechnologie

Arcadis

Geplaatst 4 weken geleden

Je werkt aan uiteenlopende projecten gericht op watertechnologie. Een mooie kans om je in de breedte te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een enthousiaste adviseur die ons team Watertechnologie komt versterken. Deze functie valt binnen de adviesgroep Stedelijk Water & Watertechnologie van de divisie Water & Milieu.

Als adviseur watertechnologie vervul je een belangrijke adviserende en ondersteunende rol binnen het gehele werkveld van watertechnologie: drink-, industrie- en afvalwater. De functie biedt de mogelijkheid om een brede ontwikkeling als adviseur binnen het werkveld en Arcadis te realiseren.

Vanuit je eigen vakkennis en specialisatie werk je samen met collega’s aan projecten op het gebied van watertechnologie. Dit houdt in dat je regelmatig meegaat naar klanten en meewerkt aan het uitwerken van plannen van aanpak en offertes. Daarnaast ondersteun je de senior adviseurs bij de inhoudelijke uitvoering van projecten. Ook kan je de projectleiders van grotere projecten door een deel van de coördinatie activiteiten op je te nemen. Naast de contacten binnen je team en adviesgroep, werk je ook samen met collega’s vanuit andere waterdisciplines. We verwachten van je dat je over de grenzen van het werkveld heen kan kijken en een brug weet te slaan naar andere (aanverwante) vakgebieden, ook buiten de landsgrenzen. Dat maakt deze functie juist voor een starter interessant.

Om je een beeld te geven van de projecten waaraan je zou kun werken, hier een aantal voorbeelden:

 • Voor buitenlandse klanten maken we haalbaarheidsstudies en ontwerpen voor drinkwaterzuiveringen en afvalwaterzuiveringen;
 • Samen met kennispartners zijn volop in de ontwikkeling van duurzame drinkwatersystemen, die wereldwijd een oplossing moeten bieden tegen de verzilting van grondwater;
 • Voor een klant actief in farmacie ontwerpen we een tweetal afvalwaterzuiveringen en begeleiden we de bouw van deze zuiveringen;
 • Voor diverse waterschappen bereiden de renovaties en uitbreidingen van hun rwzi’s voor;
 • We helpen waterschappen om biogas te produceren uit het slib dat vrijkomt bij het zuiveren van afvalwater en verkennen op welke wijze dit biogas vermarkt kan worden.

Wat vragen wij?

We zoeken een gemotiveerde collega die voldoet aan de volgende eisen:

 • Je hebt een afgeronde academische opleiding op het gebied van watertechnologie;
 • Je hebt 0-2 jaar relevante werkervaring in de watertechnologiesector;
 • Je bent klantgericht, innovatief en ondernemend, gericht op het bereiken van resultaat;
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen en innovaties op het genoemde vakgebied;
 • Je bent zelfstandig als ook in staat om in teamverband te werken;
 • Je hebt ambitie om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig adviseur;
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig;
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Onze visie is onze passie: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met de klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Dag in dag uit. Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team. De mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis.

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en duurzame projecten op basis van onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

Binnen Arcadis is volop ruimte voor vernieuwende ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jouw talent ten volste te benutten. Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers programma. Ook The Young Part, een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Lees ook de blogs van jonge Arcadianen over hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rosanne Melissen, campus recruiter, via telefoonnummer +31 (0)6 1125 1821 of via rosanne.melissen@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.