Waterschapsbedrijf Limburg

Adviseur Stedelijk Water en Riolering

Waterschapsbedrijf Limburg

Geplaatst 2 jaar geleden

Adviseur Stedelijk Water en Riolering
‘…specialist die echt alles weet van het ontwerp van rioolsystemen voor stedelijk afvalwater…’

Ons bedrijf
Waterschapsbedrijf Limburg transporteert en zuivert afvalwater en zet zuiveringsslib om in waardevolle grondstoffen en energie. Dat doen we zo innovatief en duurzaam mogelijk én tegen het laagste zuiveringstarief van Nederland. Samen met 150 collega’s werken we met plezier en passie aan de maatschappelijke wateropgaven van deze tijd!

Je werk en kwaliteiten
De wereld van stedelijk (afval)water en riolering kent voor jou geen geheimen. Je bent een communicatief en inhoudelijk sterke specialist die staat voor een integrale aanpak binnen de (afval)waterketen. Je werkt samen met de waterketenpartners aan een optimale inrichting van het afvalwatersysteem van gemeenten en Waterschapsbedrijf Limburg. Je neemt deel aan projectteams waar met de andere partijen uit de waterketen plannen worden ontwikkeld. Je bouwt, actualiseert én rekent met rekenmodellen om afvalwatersystemen goed te dimensioneren en te optimaliseren. Je adviseert en ondersteunt bij interne en externe vragen gerelateerd aan het vakgebied. Uiteraard onderhoud je makkelijk contacten met externe partijen waaronder gemeenten en werk je nauw samen met de 15 collega’s van het team Kennis en Advies, waarvan vijf zich nadrukkelijk bezighouden met advisering en rekenen aan stedelijk afvalwater.

Je kennis en ervaring

  • Hbo-opleiding Civiele Techniek aangevuld met relevante cursussen/ervaring op het gebied van Stedelijk Water, Riolering en modellering.
  • Opstellen van notities, rapportages en adviezen.
  • Ervaring in het projectmatig werken.
  • In staat gericht advies te geven aan partners (waaronder gemeenten) middels het in kaart brengen van de juiste informatie/ belangen en het nemen van beslissingen.
  • Gericht op samenwerken en kennisontwikkeling op het vakgebied.
  • Sterke communicator zowel mondeling als schriftelijk.
  • Groot analytisch vermogen om hydraulische knelpunten te doorgronden en de meest doelmatige maatregelen te bepalen.
  • Het is een pre als je overweg kunt met Infoworks ICM.

Ons aanbod
Onze mensen zijn het hart van ons bedrijf. Daarom proberen we ze het beste van het beste te bieden. Dat geldt niet alleen voor de werkomstandigheden maar ook voor het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast geven we je al die faciliteiten die ertoe bijdragen dat jij je werk optimaal en met plezier kunt doen. Jouw aanstelling is in eerste instantie voor 12 maanden. Daarna volgt een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Het salaris bedraagt maximaal € 4.014 bruto. Dat wordt aangevuld met een vrij in te vullen keuzebudget van 20% van het brutosalaris. Je werkweek is 36 uur met als basisstandplaats ons kantoor Roermond.

Onze procedure
Zin in deze functie? Geef dan aan waarom jij de persoon bent voor dit werk. Stuur voor 6 april 2018 je cv met motivatie naar carriere@wbl.nl. Een assessment is onderdeel is van de selectieprocedure. Voor meer informatie, neem contact op met Yuri Piepers, Teamleider Kennis en Advies, Unit Bouw, Renovatie en Onderhoud (BRO), telefoonnummer: 06 82784013. Kijk op www.wbl.nl voor meer informatie over ons bedrijf.

Acquisitie door bureaus op deze vacature is niet gewenst.