Waterschapsbedrijf Limburg

Adviseur Rioleringstechniek

Geplaatst 10 maanden geleden

Baan, Vacature, Waterschap, Riolering, Adviseur, Afvalwater, Slib

Adviseur Rioleringstechniek

Ben jij die specialist die echt alles weet van rioleringen?

Ons bedrijf
Waterschapsbedrijf Limburg zuivert afvalwater en zet zuiveringsslib om in waardevolle grondstoffen en energie. Dat doen we zo innovatief en duurzaam mogelijk én tegen het laagste zuiveringstarief van Nederland. Samen met 150 collega’s werken we met plezier en passie aan de maatschappelijke wateropgaven van deze tijd!

Je werk en kwaliteiten
De wereld van rioleringen kent voor jou geen geheimen. Je bent een communicatief en inhoudelijk sterke specialist die staat voor een integrale aanpak binnen de (afval)waterketen. Je neemt deel aan projectteams, adviseert en ondersteunt, bouwt, actualiseert én rekent met rekenmodellen. Je stelt Basis Rioleringsplannen op en adviseert over de benodigde investeringen. Uiteraard onderhoud je makkelijk contacten met externe partijen waaronder gemeenten en werk je nauw samen met de 15 collega’s van het team Kennis en Advies, waarvan vier zich nadrukkelijk bezighouden met advisering in rioleringstechniek.

Je kennis en ervaring

  • Hbo-opleiding Civiele Techniek aangevuld met relevante cursussen op het gebied van riolering.
  • Makkelijke schrijver van notities, rapportages en adviezen.
  • Ervaring in het projectmatig werken.
  • Gericht op samenwerken en kennisontwikkeling op het vakgebied.
  • Sterke communicator zowel mondeling als schriftelijk.
  • Groot analytisch vermogen om hydraulische knelpunten te doorgronden.

Ons aanbod
Onze mensen zijn het hart van ons bedrijf. Daarom proberen we ze het beste van het beste te bieden. Dat geldt niet alleen voor de werkomstandigheden maar ook voor het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast geven we je al die faciliteiten die ertoe bijdragen dat jij je werk optimaal en met plezier kunt doen. Jouw aanstelling is in eerste instantie voor 12 maanden. Daarna volgt een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Het salaris bedraagt maximaal € 4.014 bruto. Dat wordt aangevuld met een vrij in te vullen keuzebudget van 20% van het brutosalaris. Je werkweek is 36 uur met als basisstandplaats ons kantoor Roermond.

Onze procedure
Zin in deze functie? Geef dan aan waarom jij geknipt bent voor dit werk. Stuur voor woensdag 4 oktober 2017 je cv met korte toelichting via het online sollicitatieformulier. Vanaf week 39 zullen de eerste gespreksrondes gehouden worden. Houd er rekening mee dat een assessment onderdeel is van de selectieprocedure.

Wil je nog meer weten over ons bedrijf? Bezoek ook onze website en onze bijdragen op sociale media. Bellen mag ook, met Jan Janssen, Teamleider Kennis en Advies, Unit Bouw, Renovatie en Onderhoud (BRO), telefoonnummmer: 06 55 74 22 77.

Acquisitie door bureaus op deze vacature is niet gewenst.