Waterschap Zuiderzeeland

Opzichter Waterkeringen

Waterschap Zuiderzeeland

Lelystad
Geplaatst 6 maanden geleden

Je ervaring met civiele techniek inzetten om te zorgen dat mensen in veiligheid kunnen leven? Als Opzichter Waterkeringen bij Waterschap Zuiderzeeland doe je dat iedere dag. Je zorgt samen met je team voor het onderhouden en verbeteren van dijken, zodat de inwoners van onze polder droge voeten houden. En hun kinderen en kleinkinderen ook.

Werk je bij Waterschap Zuiderzeeland, dan werk je op de bodem van de vroegere Zuiderzee. In een omgeving die voortdurend verandert – maatschappelijk, wettelijk én klimatologisch. Dat maakt jouw werk en dat van je collega’s verrassend veelzijdig en behoorlijk uitdagend.

Waterschap Zuiderzeeland heeft voor haar locatie in Flevoland een vacature voor een

 

Opzichter Waterkeringen
36 uur

 

Werken bij Zuiderzeeland
Als Opzichter Waterkeringen draag je bij aan het op orde houden van de waterkeringen in het beheergebied. Je controleert de uitgevoerde werkzaamheden door derden op basis van een werkbestek of werkomschrijving. Je inspecteert de waterkering, je levert advies bij vergunningaanvragen en je houdt toezicht op de verleende vergunningen.

Over de functie van Opzichter Waterkeringen

 • Je werkt en denkt op tenminste mbo niveau 4 met een civieltechnische achtergrond.
 • Je hebt affiniteit met waterkering beheer.
 • Je bewaakt het overzicht over het werk, je bent administratief gestructureerd en digitaal vaardig.
 • Je brengt adviezen en resultaten helder en begrijpelijk over aan verschillende doelgroepen.
 • Je bent resultaatgericht en gedreven.
 • Je toont lef en je hebt ambitie om je verder te ontwikkelen.
 • Je werkt graag samen met je team en andere belanghebbende aan een gezamenlijk einddoel.

Wat biedt Waterschap Zuiderzeeland jou?

 • Een dienstverband van 36 uur voor bepaalde tijd. Bij een positieve beoordeling wordt je aanstelling omgezet naar vast dienstverband. Je salaris ligt tussen € 2.460,- en € 3.284,- bruto per maand en is afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Je krijgt beschikking over een dienstauto.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een individueel keuze budget van 20% dat je naast je jaarsalaris krijgt en vrij kunt besteden aan bijvoorbeeld extra salaris of verlofdagen.
 • Een uitdagende baan met flexibele werktijden. We werken onafhankelijk van plaats en tijd en dat moedigen we aan.
 • Veel ruimte en een persoonlijk budget voor opleiding en ontwikkeling.
 • Een goede balans tussen werken en leven. Daar helpen we je graag mee.
 • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Want dat is hoe we werken.

Jouw profiel
Je komt te werken bij de afdeling Waterbeheer die verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van het watersysteem in Flevoland. Als opzichter waterkeringen ben je werkzaam in een team van opzichters die verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van de waterkeringen. Daarnaast draai je mee in een wachtdienstrooster in het kader van dijkbewaking en calamiteiten in het watersysteem.

Meer informatie
Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Alex Zekveld, Waterbeheer, via  06 1503 7151 of a.zekveld@zuiderzeeland.nl.

 Solliciteren op de functie van Opzichter Waterkeringen

Herken je jezelf in deze vacature? Dan maken we graag kennis! Solliciteer uiterlijk 28 februari 2019 door te klikken op de solliciteerbutton en je cv en motivatie achter te laten. De sollicitatiegesprekken zijn op 12 maart 2019.

We geloven in de kracht van diversiteit en willen als organisatie een afspiegeling zijn van de maatschappij. Daarom nodigen we iedereen uit om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.