Waterschap Zuiderzeeland

Specialist Assetmanagement

Waterschap Zuiderzeeland

Geplaatst 5 maanden geleden

Bedrijfskunde, Werktuigbouw, Elektrotechniek, Assetmanager, Assetmanagement, Technisch Adviseur, Overheid, Waterschap, vacature Lelystad, vacature Flevoland

Waterschap Zuiderzeeland heeft voor haar locatie in Lelystad een vacature voor een

 

Specialist Assetmanagement

 

Je ervaring in assetmanagement en onderhoud inzetten om te zorgen dat mensen in veiligheid kunnen leven? Als specialist assetmanagement bij Waterschap Zuiderzeeland doe je dat iedere dag. Zo zorgen we samen voor schoon water dat van waarde is voor inwoners en de dieren en planten in onze polder.

Werk je bij Waterschap Zuiderzeeland, dan werk je op de bodem van de vroegere Zuiderzee. In een omgeving die voortdurend verandert – maatschappelijk, wettelijk én klimatologisch. Dat maakt jouw werk en dat van je collega’s verrassend veelzijdig en behoorlijk uitdagend.

Werken bij Zuiderzeeland
Als specialist assetmanagement ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en implementatie van assetmanagement binnen de afdeling Zuiveringen & Gemalen en als adviseur voor Waterschap Zuiderzeeland. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en inrichting van het onderhoud van de assets. Dit doe je samen in een team van technische specialisten, waarbij je zorg draagt voor, zowel nieuwe als bestaande assets.

Over de functie van Specialist Assetmanagement
Je kunt snel schakelen en je bent in staat om je op verschillende niveaus in de organisatie te acteren en weet daarbij de mensen in de verschillende groepen te inspireren en te motiveren. Je vertaalt de bedrijfsdoelen en bedrijfswaarden naar plannen, maar bovenal ben je de kennisdrager van assetmanagement voor het gehele waterschap.

Jouw profiel
Je hebt een HBO+/WO werk- en denkniveau en beschikt minimaal over een HBO opleiding (bij voorkeur in de richting technische bedrijfskunde, werktuigbouw of elektrotechniek). Daarnaast heb je kennis en ervaring met assetmanagement, projectmatig werken en aantoonbare ervaring in het begeleiden van (grote) verandertrajecten.

Wat biedt Waterschap Zuiderzeeland jou?

  • Een interessante en pittige functie voor onbepaalde tijd waarin je start met een aanstelling van een jaar. Het salaris is, afhankelijk van kennis en ervaring maximaal € 4.711,- bruto per maand.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een individueel keuze budget van 20% dat je naast je jaarsalaris krijgt en vrij kunt besteden aan bijvoorbeeld extra salaris of verlofdagen.
  • Een flexibele baan. Bij ons werk je binnen óf buiten 9 en 17 uur. Op een flexplek in ons prijswinnende en energieneutrale kantoor. Of ergens anders, want werken onafhankelijk van plaats en ongebonden aan tijd kan én moedigen we aan.
  • Veel ruimte en een persoonlijk budget voor opleiding en ontwikkeling.
  • Een goede balans tussen werken en leven. Daar helpen we je graag mee.
  • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Want dat is hoe we werken.

 

Je komt te werken bij de afdeling Zuiveringen & Gemalen. Deze afdeling focust zich op het beheren en beheersen van de zuiveringstaak en de bemalingstaak. De werkzaamheden in deze functie voer je primair voor deze afdeling uit en secundair voor andere afdelingen binnen Waterschap Zuiderzeeland. De afdeling heeft 55 collega’s.

Meer informatie
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Martin Oordt, afdelingsmanager bij Zuiveringen & Gemalen op telefoonnummer: 06 11 32 40 56.

Solliciteren op de functie van Specialist Assetmanagement
Herken je jezelf in deze vacature? Dan maken we graag kennis! Solliciteer uiterlijk 28 november door te klikken op de sollicitatiepagina en je CV en motivatie achter te laten.

Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure en vindt plaats op 18 december 2018.

We geloven in de kracht van diversiteit en willen als organisatie een afspiegeling zijn van de maatschappij. Daarom nodigen we iedereen uit om te solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.