Waterschap Vallei en Veluwe

Beleidsmedewerker Zuiveringen

Waterschap Vallei en Veluwe

Geplaatst 2 jaar geleden

Voor de afdeling Planvorming zoeken wij een:

Beleidsmedewerker Zuiveringen (chemie/energie/innovatie)
standplaats: Apeldoorn, 24 – 36 uur per week
maximaal € 4.014,- (schaal 10) bruto per maand

Waterschap Vallei en Veluwe zorgt voor veilige dijken, optimale waterstanden, het zuiveren van afvalwater en schoon oppervlaktewater. Samenwerken en vernieuwen staan in onze dienstverlening centraal. Wij werken in de provincies Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Planvorming
De afdeling is verantwoordelijk voor de processen tactische planvorming en toetsen en monitoren, het accountmanagement en levert bijdragen aan beleid- en begrotingsproducten. De afdeling vertegenwoordigt het waterschap bij overleggen met inwoners, onderwijsinstellingen, overheden, bedrijven en belangenorganisaties en bedrijven en werkt nauw samen met het bestuur. Bestuurlijke sensitiviteit en een brede oriëntatie en invulling van partnerschap zijn daarom cruciaal. Binnen de afdeling werken circa vijftig enthousiaste professionals die vorm en inhoud geven aan de beleidsadvisering en besluitvorming van het bestuur.

Functieomschrijving
Jij bent in staat proactief de visie van ons waterschap te vertalen naar het hier en nu. Je houdt van ondernemen en bent in staat om je kennis te vertalen naar projecten. Onderzoek doen en je technische kennis inzetten om maatschappelijke vragen te beantwoorden zijn uitdagingen die je leuk vindt en met enthousiasme oppakt.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden een uitdagende en zelfstandige baan met potentie om door te groeien. We werken in een open organisatie met korte communicatielijnen waarbij verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen. De vacature is tijdelijk voor een periode van drie jaar. Het salaris is afhankelijk van meegebrachte ervaring en zal liggen tussen € 2.890,- en € 4.014,- bruto per maand (schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek.

Functie-eisen

  • Je hebt bij voorkeur een hboopleiding met minimaal 3 jaar werkervaring of academisch werk- en denkniveau met brede kennis van chemische technologie, en/of biologie en/of energie met affiniteit voor waterzuiveringsprocessen.
  • Je bent open, transparant en leergierig en zoekt naar optimalisatie van en innovatie in (bestaande) processen.
  • Je hebt oog voor de belangen voor onze eigen organisatie en die van onze partners waarmee we in toenemende mate samenwerken.
  • Je kunt mensen en zaken goed met elkaar verbinden en doet dat op een laagdrempelige wijze.
  • Je bent ondernemend en communicatief vaardig en weet zo collega’s mee te nemen in jouw zienswijze en ideeën.
  • Kennis van vloeibare afvalstromen uit industrie en ervaring op dit gebied is een pre.
  • Je bent in staat ingewikkelde technische opgave te vertalen naar eenvoudige verhalen waarmee niet-technische gesprekspartners jouw aanpak kunnen volgen.
  • Je bent in staat om te luisteren naar anderen, nieuwe invalshoeken op hun merites te beoordelen en waar mogelijk je voordeel mee te doen.

Contactinfo
Als je interesse hebt, reageer dan vóór 26 juni 2017 via het online sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wim van Vilsteren, Teamleider Stedelijk Water en Waterketen, telefoonnummer 06-1092 8881. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.vallei-veluwe.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.