WaterForum Magazine, Maart 2014

Auto gaat drinkwater maken
Hoogleraar en ondernemer Ad van Wijk, doorbraakdenker in duurzame energie, neemt in WaterForum Magazine de mogelijkheden van de watersector onder de loep. Dat levert een stroom aan ideeën op, zoals een auto die water produceert. Op de TU Delft bouwt hij aan de campus van de toekomst: the Green Village.


Interview Stephan Bocken (Paques): ‘Voet aan de grond op elk continent’
De Zuid-Afrikaan Stephan Bocken is sinds een half jaar de baas bij Nederlands grootste watertechnologiebedrijf Paques. ‘Op elk continent willen we een stevige foothold krijgen’, aldus Bocken. ‘Paques moet een echte global company worden.’ Wel blijft het Friese Balk de thuisbasis: “Geen twijfel mogelijk.”

Verder in dit Magazine:
Hoe staat het nu met de energie- en grondstoffenfabrieken op de rwzi’s? Is ons afvalwater een oneindige bron? 
En: de water- en energiesector zouden elkaar moeten versterken, maar in tijden van toenemende schaarste blijken zij vooral te strijden om voorrang. De lastige spagaat tussen dorstige energie en energieslurpend water.

Wilt u het hele magazine lezen? 
Vraag dan een proefexemplaar aan of neem direct een abonnement!
WaterForum Magazine beleeft zijn 10de jaargang, vanwege dit jubileum kunt u nu een jaarbonnement (incl. inlog voor het archief op www.waterforum.net) afsluiten  voorslechts  € 39,95 (incl. BTW)

Stuur een email aan secretariaat@waterforum.net ovv abonnement of proefexemplaar met uw adresgegevens of bel naar 015-3617433