Waterforum maakt frisse start in een nieuw jasje

Novaforum Media is per 1 maart verhuisd van Pijnacker naar Hoofddorp. Sinds 1 januari 2014 is Van Waadenoijen Kernekamp ook statutair directeur. Sandra Alberts heeft deze functie aan hem overgedragen, maar blijft inhoudelijk verantwoordelijk voor alle media-uitingen van de uitgeverij. 

Van Waadenoijen Kernekamp zal zich in de toekomst bezighouden met de financiën en de zakelijke ontwikkeling van het bedrijf. “Ik vind het belangrijk dat Waterforum onafhankelijk en kwalitatief hoogwaardig nieuws blijft bieden”, zegt Van Waadenoijen Kernekamp. “Daarom ben ik ook blij dat wij nog steeds gebruik kunnen maken van de volledige redactie waardoor NovaForum Media de  onafhankelijke nieuwsvoorziening op peil kan blijven houden.”

Mark van Waadenoijen Kernekamp ziet veel kansen voor Waterforum

Achtergrond
Van Waadenoijen Kernekamp heeft een ruime ervaring met het leiden van een bedrijf. Zo was hij onder meer eigenaar van een succesvol reclamebureau met  tien medewerkers en klanten in de automotive industrie en verzekeringswereld. “De komende maanden gaan wij in kaart brengen hoe wij de dienstverlening aan onze lezers en klanten naar een nog hoger niveau kunnen brengen. Zo gaan wij nog meer gebruik maken van de mogelijkheden van social media en blijven wij werken we aan de vernieuwing van de site en het magazine. Om de veranderingen te onderstrepen, zijn wij inmiddels onder meer overgestapt naar een nieuw logo. Bovenal blijft de productie van onafhankelijke, journalistieke artikelen en dossiers hoog op de agenda staan. Dat is immers dé kracht van Novaforum Media”, aldus de nieuwe directeur.