Water en Food

Water stroomt door ontelbare productieketens van de voedingsmiddelenindustrie en wordt gezien als een belangrijke economische drager. Het seminar Water en Food neemt u mee in deze ketens en laat zien hoe innovatieve ontwikkelingen kunnen bijdragen aan de economische vitaliteit van de sector.
Onderwerpen als efficiënter watergebruik, energiebesparing en het sluiten van de waterkringloop worden gebracht vanuit het perspectief van de voedingsmiddelenindustrie. Welke ontwikkelingen vragen om creatieve technologische oplossingen en hoe wordt samengewerkt met de watersector om de technologische ontwikkelingen zo in te zetten dat het van waarde wordt voor de voedingsmiddelenindustrie.
Programma
Welkom door dagvoorzitter 
Alex Berhitu, NOM
 
Mest: de “melkkoe” voor de productie van grondstoffen 
André Visser, Royal HaskoningDHV 
 
PurePulse, bacteriën afdoden met elektrische pulsen 
Wouter de Heij, Cool Waves Processing BV
 
European Hygienic Engineering & Design
Wouter Burggraaf, Burggraaf en Partners
 
Pauze 
 
Water in the e2e  supply chain
Onno Raspe, Indunova i.s.m. Frances Fortuin (Food Valley NL)
 
Duurzame groei mogelijk door waterhergebruik
Gert Snijders, Veolia Water Technologies
 
De groene anti-scalant voor water productie
Tom Brooimans, Cosun Biobased products