Vogelsang lanceert een virtuele showroom voor afvalwaterbehandeling

De virtuele showroom biedt een een 360°-perspectief van de afvalwatertechnieken van Vogelsang.
De virtuele showroom biedt een een 360°-perspectief van de afvalwatertechnieken van Vogelsang.
  • 360°-showroom met efficiënte afvalwatertechnieken
  • Praktische en informatieve animaties en video’s

Vogelsang biedt een nieuwe virtuele showroom met een totaaloverzicht van afvalwatertechnieken voor de opvang en behandeling van afvalwater. Vanuit een 360°-perspectief ervaren bezoekers innovatieve pomp-, versnijdings-, en desintegratietechnieken voor waterzuiveringsinstallaties en rioolnetwerken. Via verschillende touchpoints kunnen bezoekers de afvalwatertechnieken bekijken en meer informatie krijgen via interactieve multimedia.

“Omdat een real live productbeleving momenteel nog niet mogelijk is, aangezien beurzen en evenementen zijn geannuleerd of uitgesteld, hebben we onze virtuele showroom zo realistisch mogelijk ontworpen”, zegt Carsten Wenner, Marketing Manager voor de sectoren Afvalwaterbehandeling en Biogas bij Vogelsang. Hij voegt eraan toe: “Multimedia, zoals video’s en animaties, tonen onze technische oplossingen in actie en vormen een aanvulling op de digitale productbeleving.”

Uitgebreide virtuele informatie
Machinebouwbedrijf Vogelsang presenteert zijn volledige portfolio afvalwatertechnieken: van de complete serie XRipper-shredders voor grote rioolkanalen of smalle schachten, de RotaCut-versnijder met geïntegreerde afscheider voor grof en zwaar materiaal, de uitgebreide reeks lobbenpompen voor afvalwater en slib, de technische oplossingen voor desintegratie tot losse componenten, zoals als de Ripper-rotoren. Maar er zijn meer technische nieuwigheden voor bezoekers, bijvoorbeeld de lichtgewicht GL-lobbenpomp en de RotaCut MXL-versnijder die geschikt zijn voor tanktransport- en rioolreinigingsvoertuigen. Bovendien zijn in de virtuele showrooms links beschikbaar die meer informatie geven over relevante, interessante onderwerpen, zoals het probleem omtrent het wegwerpen van vochtige doekjes.

Voor de virtuele showroom, bezoek vogelsang.info/nl/showroom-afvalwaterbehandeling Voor meer informatie over Vogelsang, bezoek vogelsang.info/nl

Vitrual Showroom Digitale productbeleving op een interactieve manier: pomp-, versnijdings-, en desintegratietechnieken.
Digitale productbeleving op een interactieve manier: pomp-, versnijdings-, en desintegratietechnieken.

Beeldbron voor alle beelden: Vogelsang GmbH & Co. KG

 

Vogelsang lanceert een virtuele showroom voor afvalwaterbehandeling – Meer water nieuws lezen?