Vlaggenschip Keller digitale manometers komt in een LORA uitvoering

Leo 5 LORA

De LEO 5 combineert de kenmerken van de LEO Record en LEX 1 digitale manometers met een IP66 behuizing en roestvrij staal. Deze robuuste behuizing combineert op een moderne microcontroller gebaseerde elektronica en capacitieve-touch knoppen, die u bedient op het door veiligheidsglas afgedichte voorpaneel. Het grote, verlichte LCD-scherm zorgt voor een uitstekende leesbaarheid in alle lichtomstandigheden.

De Leo 5 LORA versie heeft een ingebouwde LORA module en verstuurd data draadloos naar het LORA netwerk.
Twee selecteerbare meetmodi, standaard en piek, zijn opgenomen om maximale inzetbaarheid te garanderen. In de standaardmodus worden hoge – resolutie drukmetingen tweemaal per seconde gesampled. Bij het werken in de piek -modus, wordt de sampling frequentie verhoogd tot 5 kHz met 16 bits resolutie. De LEO 5 kan middels een USB aansluiting op de PC worden aangesloten waardoor u toegang tot actieve metingen en geregistreerde gegevens krijgt, waaronder druk, maximale druk, temperatuur en het meetinterval. Middels deze PC-aansluiting kunt u de Leo 5 eveneens instellen, firmware-updates uitvoeren en de geïntegreerde accu opladen. Het unieke modulaire ontwerp van de LEO 5 maakt customised aanpassingen aan klant specifieke eisen mogelijk.


Overige kenmerken:

  • Oplaadbare accumulator voeding
  • Record-functie (druk, max. druk, temperatuur, meettijd)
  • LORA-interface voor uitlezing van actuele waarden via het Internet of Things (IOT)
  • Barosensor geïntegreerd voor AA metingen
  • Speciale proces aansluitingen

De Leo 5 LORA is vanaf december 2016 leverbaar.

Wilt u alvast een voorproefje? Met deze link kunt u actuele meetwaarden zien van de Leo 5 LORA die op ons hoofdkantoor staat opgesteld : Leo 5 LORA Test

(Persbericht Keller, oktober 2016)