Verder Liquids BV benoemt John van der Westen tot directeur van ProMinent Verder B.V.

John is sinds 2001 in dienst bij ProMinent Verder als Product Manager; eerst specifiek gericht op meet- en regelaparatuur en sinds 2006 verantwoordelijk voor het gehele productenpakket. John heeft zich gedurende deze tijd in alle facetten van doseer- en desinfectietechniek kunnen verdiepen en is tevens zeer nauw betrokken bij de toelating van Bello Zon chloordioxide als desinfectiemiddel in waterbehandelingsapplicaties.
Met deze brede kennis en ervaring maakt John als directeur een vliegende start. Daarnaast beschikt John over de juiste ambitie en eigenschappen om van deze functie een succes te maken.
Verder Liquids (Vleuten) en ProMinent (Heidelberg), de beide moederbedrijven van ProMinent Verder, hebben er alle vertrouwen in dat John deze nieuwe functie een mooie en frisse invulling gaat geven. 
John is bijzonder blij met de benoeming: 
“Ik voel me helemaal thuis in de technische branche, deze past heel goed bij mij. Ik kan dan ook niet wachten om samen met de collega’s aan onze klanten een nog efficiënter productieproces te bieden. We gaan door met werken aan innovatieve oplossingen, waarbij veiligheid en het milieu voorop staan.”

(persbericht Prominent Verder, februari 2015)