Vacature promoten in de infrasector

vacature promoten

OTAR is een offline en online platform met vacatures en nieuws. Er zijn genoeg mogelijkheden om een vacature te promoten online en offline. OTAR heeft een vacaturebank waar de vacature op geplaatst wordt. De vacaturebank wordt meer dan 5.000 keer bekeken per maand. Grote kans dat uw vacature wordt vervuld door uw ideale kandidaat.

Het vakblad OTAR

Het vakblad OTAR komt zeven maal per jaar in de bus bij onze abonnees en wordt uitgegeven door AcquiMedia uit Dordrecht. Bij meer dan 3.500 professionals valt OTAR door de brievenbus. Zij kunnen zich amuseren met infranieuws, achtergrondverhalen en uitgebreide projecten vanuit de infrastructuur. Bij een vacature promoten kan de vacature ook in het magazine geplaatst worden en wordt er nog eens extra aandacht voor gemaakt. De combinatie van online, met actuele nieuws en het vakblad, met alle achtergronden en meningen van deskundigen is dit een perfecte combinatie voor een goed werkend platform.

Vacature promoten op social media

Wij kunnen uw gepromote vacature ook delen op onze social media pagina’s. OTAR beschikt over een LinkedIn pagina met bijna 500 volgers en een Twitter account met meer dan 300 volgers. Daarom bieden wij een extra optie om uw vacature te promoten via onze social media, zodat uw vacature nog beter gezien wordt. Een nieuwe optie van OTAR is het promoten van vacatures op onze social media kanalen. Wij kunnen voor u uw vacature promoten. Dat is dubbel promotie. U betaald de promotie kosten zelf, maar wij regelen alles erom heen.

Vacature promoten ook in onze nieuwsbrief

Bij een vacature promoten op OTAR wordt deze automatisch meegenomen in de nieuwsbrief. De nieuwsbrief komt elke twee weken binnen in de mailboxen. De nieuwsbrief staat vol actueel nieuws van de website en wordt naar zo’n 5000 professionals gestuurd in de infrasector. Het nieuws van de website en de nieuwsbrief wordt elke week geschreven door een professioneel redactie team die OTAR inhuurt.

Bekijk hier hoe u uw vacature kunt promoten via OTAR om iedereen uit de infrasector te bereiken. Geïnteresseerd in mogelijkheden binnen de watersector?