TU Delft benoemt Eelco de Groot als Fellow

TU Delft benoemt Eelco de Groot als Fellow

De faculteit Techniek, Bestuur en Management van de Technische Universiteit Delft heeft Eelco de Groot aangesteld als Fellow. De Groot werkt bij Royal HaskoningDHV als sociaal-politiek expert en richt zich op het verkrijgen en behouden van maatschappelijk draagvlak voor projecten voor de olie-, gas- en mijnbouwsector.
Eelco de Groot was meer dan tien jaar werkzaam in Afrika, Azië, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Europa in de driehoek olie-, gas- en mijnbouwbedrijven, maatschappelijke groeperingen en overheden. 
De Groot zal het onderwijsaanbod van de faculteit gaan versterken met zijn kennis van complexe industriële projecten en doceren over vraagstukken op het gebied van omgevingsmanagement, complexe onderhandelingen en beheers- en bestuursstructuren. Hij gaat ook een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van het curriculum van de masteropleiding ‘Engineering and Policy Analysis’. De Groot zal daarnaast een coördinerende rol vervullen voor studenten die afstudeerprojecten bij Royal HaskoningDHV willen uitvoeren.