Trainees in de startblokken!

Het programma bestaat uit trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling, coaching, intervisie en het gezamenlijk werken aan inhoudelijke waterprojecten bij de deelnemende organisaties. Er is veel aandacht voor  communicatie, uitwisseling van kennis, leren kennen van de Nederlandse watersector en het opbouwen van een netwerk. Deze unieke starters zijn een aanwinst voor uw organisatie én de watersector!
Werving & Selectie trainees afgerond
De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van de Werving & Selectie van nieuw watertalent voor de inmiddels 8e groep trainees binnen het NWT. Dat is goed gelukt. We hebben een pool van 50 enthousiaste, gedreven young waterprofessionals op zowel HBO als WO niveau. Ze hebben uiteenlopende studie achtergronden, maar allemaal een duidelijk link met water. 
Gezocht: werkplekken voor april 2014
De eerste trainees hebben hun eerste werkplek binnen de sector gevonden en starten op 25 april a.s. met het Nationaal Watertraineeship. Voor de groep van april zoeken we nog meer trainee werkplekken om zoveel mogelijk jong talent hun eerste kans te bieden binnen de watersector. Heeft u behoefte aan een gemotiveerde starter binnen uw organisatie? Bekijk de beschikbare profielen online of laat ons weten waar u naar op zoek bent!
Geeft u talent de kans?
We komen graag langs om het Nationaal Watertraineeship persoonlijk toe te lichten. Tevens kunt u op de website uitgebreide informatie vinden over het programma én ervaringen van deelnemende organisaties en trainees. www.nationaalwatertraineeship.nl
Contactpersoon: Helen van Zundert (06 – 83674702, hzundert@nationaalwatertraineeship.nl)

(Persbericht National Water Traineeship, maart 2014)