Task Industriële Milieutechnieken

Standnummer : 233

Läckeby Products warmtewisselaars voor slib/slib en slib/water toepassingen

Roto-Sieve trommelzeven voor de mechanische voorbehandeling van afvalwater
De Läckeby Products warmtewisselaars worden ingezet voor het hergebruik van energie uit hoog viskeuze substanties (slib/slib en slib/water warmtewisselaars). Onder andere in slibvergistingsinstallaties hebben deze toestellen wereldwijd een toepassingsgebied gevonden. Het betreft een gepatenteerd systeem waarbij de zogenaamde “tumbling chambers” of keerkamers de sleutel tot succes vormen. De Läckeby Products warmtewisselaars onderscheiden zich door de hoge warmteoverdracht, dewelke ze genereren. De units zijn zeer compact gebouwd, verstoppingsongevoelig en extreem onderhoudsvriendelijk.
De Roto-Sieve roterende zeven worden ingezet in het voortraject van de waterzuivering, ter verwijdering van vaste deeltjes en vezels uit diverse vloeistof- en slibstromen. Deze trommelzeven, met inwendige toevoer en ronde perforaties bieden de best mogelijke mechanische afscheiding. Een vakkundig ontwerp maakt van dit toestel het meest performante in zijn soort. Het Roto-Sieve trommelzeven gamma – net als de Läckeby Products warmtewisselaars van Zweedse makelij – kan een bewezen staat van dienst voorleggen met meer dan 4800 toestellen in bedrijf. 

Uw Benelux verdeler : Task Industriële Milieutechnieken – www.task.be of +32/15 24 21 15.
Task is gespecialiseerd in industriële luchtzuiveringsinstallaties, waterzuiverings- en geurbestrijdingsinstallaties. Wij renoveren en optimaliseren ook bestaande installaties binnen dit vakgebied.