Sweco versterkt haar afdeling Watertechnologie met drie ervaren teammanagers

Ad Speksnijder is op 1 februari 2020 als Teammanager Consultancy & Special Projects in dienst getreden bij Sweco. Hij is een ervaren drink- en industriewater professional. In de afgelopen 25 jaar is hij 16 jaar in dienst geweest bij drinkwaterbedrijven Dunea en Evides/VEI. Daarnaast heeft hij ruime ervaring opgedaan in de advies- en ingenieursbranche bij Royal HaskoningDHV.

Arjan Borger is aangetrokken als Teammanager Technologie en Advies. Arjan is een ervaren afvalwater consultant, voor zowel de waterschappen als de industrie. Hij heeft zijn opdrachtgevers geadviseerd op het gebied van ontwerp, opstart en trouble-shooting van zuiveringsinstallaties. In de afgelopen 22 jaar heeft hij gewerkt voor TNO, Grontmij en Arcadis.

Jan Korevaar zal vanaf begin april starten als nieuwe teammanager voor Drinkwater & Industrie. Jan heeft zeer ruime ervaring in de maakindustrie en ingenieursbranche; hij neemt meer dan 30 jaar ervaring mee in het werken in multidisciplinaire projecten en werktuigbouwkundige kennis.