Summer School Electrochemical Engineering Wetsus volgeboekt

Ze doen hier kennis op die nodig is voor het ontwikkelen van nieuwe duurzame technologieën voor waterbehandeling en energieproductie. Daarvoor zijn 22 docenten naar Leeuwarden gekomen.
Gisteren mochten alle deelnemers hun eigen onderzoeksresultaten presenteren met een poster. Het publiek en een professionele jury hebben alle posters bekeken en zijn van oordeel dat Kristina Wedege van Aarhus University uit Denemarken de beste poster heeft gepresenteerd. Kristina laat op een erg duidelijke manier zien hoe met een elektrochemische techniek energie opgeslagen kan worden op het dak van je eigen huis. Daarom bekronen we dit werk met de Magneto Poster Award, vergezeld door een geldbedrag van 500 euro. 
Wetsus dankt de sponsoren die ESSEE2015 mede mogelijk hebben gemaakt: Gemeente Leeuwarden, Provincie Fryslân, IVIUM Technologies, COMSOL, Magneto Special Anodes B.V., Princeton Applied Research, Metrohm-Autolab, International Society for Electrochemistry.en de European Federation of Chemical Engineering.