Sulteq Pompen en Revisie

Standnummer : 170

Sulteq Pompen en Revisie maakt het verschil:

Centrifugaalpompen, wormpompen, schroefspindelpompen, elektromotoren, afdichtingen, tandwielkasten, blowers en vacuümpompen zijn een greep uit de roterende machines welke Sulteq Pompen en Revisie voor u kan onderhouden en reviseren. De samenwerking met onze leveranciers garandeert dat onze mensen altijd de beschikking hebben over de juiste reservedelen en op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen. Zo kunnen we u snel en professioneel ondersteunen. Bij elk revisieproject kunnen wij standaard na demontage een compleet inspectierapport met een fotorapportage verzorgen.
Een revisieproject kan zowel op klantlocatie als in onze volledig uitgeruste werkplaats te Hengelo plaatsvinden. Het uitbouwen verzorgen we dan ook volledig in eigen beheer. Voor werkzaamheden op klantlocatie beschikken we
over compleet ingerichte service bussen. Wij kunnen ook volledig de periodieke service verzorgen, indien gewenst compleet met conditiebewaking middels trilling analyses.
In aansluiting op bovenstaande is Sulteq Pompen en Revisie in staat merk-onafhankelijk nieuwe equipment te leveren en adviseren. Tevens zijn we middels eigen-engineering in staat maatwerk te produceren.
Sulteq Pompen en Revisie B.V.
Spinelstraat 45
7554 TW Hengelo (ov)
The Netherlands
 
Tel :      +31(0) 74 256 60 59
Fax : +31(0) 74 256 67 22