Sterke Nederlandse delegatie naar World Water Forum in Zuid-Korea

Het World Water Forum is hét water-gerelateerde evenement in de wereld en biedt daarom volgens het Netherlands Water Partnership (NWP) een uitgelezen kans voor Nederland om met de kennis en expertise die we in huis hebben, in te haken op en samen te werken aan de grote uitdagingen in de wereld van water. De organisatie verwacht ruim 30.000 waterprofessionals uit heel de wereld. 
Be prepared 
Nederland zal zich laten zien op het thema Disaster Risk Reduction, actief deelnemen binnen een aantal thematische sessies en inzetten op het Science & Technology spoor. Onder het motto Be prepared ! wijst de Nederlandse delegatie op de rol die onze waterexperts kunnen spelen in de huidige waterproblemen in de wereld en die van de toekomst. 

Nederlands paviljoen
Minister Schultz zal namens Nederland en vanuit haar internationale positie o.a. deelnemen aan het politieke proces. De World Water Expo, een belangrijk onderdeel van het World Water Forum, heeft als doel het aanbod aan de vraag om innovatieve, nieuwe oplossingen te koppelen. NWP richt, in opdracht van het Programma Partners voor Water, op de Expo het Netherlands Water Pavilion in, het trefcentrum van de Nederlandse watersector en haar internationale relaties.

Projectsite
In aanloop naar het Wereld Water Forum heeft NWP een projectsite ingericht over de Nederlandse inbreng tijdens het forum. De site heeft een heel duidelijke link met dutchwatersector.com. Hier vinden belangstellenden alle informatie over de sessies, het Holland Water Pavilion, side events, de Nederlandse delegatie en overig nieuws over WWF7.  Bekijk hier de officiële trailer die voor het zevende Wereld Water Forum is gemaakt.

Volg de Nederlandse delegatie via www.dutchwatersector.com en@HollandWater.