Split-O-Mat® productlijn geoptimaliseerd voor een compacte, veilige en efficiënte afvalwaterzuivering.

Split-O-Mat® afvalwaterzuiveringsinstallaties worden al meer dan 40 jaar gebruikt in vele industriële en MKB toepassingen. EnviroChemie heeft zijn beproefde productlijn nu geoptimaliseerd op het gebied van prestaties en gebruiksvriendelijkheid.

De compacte installaties behandelen de verschillende afvalwaterstromen chemisch en fysisch tot de vereiste grenswaarden. Het behandelingsproces is geautomatiseerd en gevisualiseerd voor alle producttypes van de serie. Er zijn verschillende Split-O-Mat® producttypes beschikbaar voor de behandeling van batchvolumes tussen 200 – 1.500 l. De geprefabriceerde Split-O-Mat® -systemen worden snel aangesloten en bij de klant in Plug&Play-modus in gebruik genomen. De efficiënte werking van de installatie kan worden gegarandeerd door verbruiksartikelen van EnviroChemie, die precies zijn aangepast aan het te behandelen water. Nieuw is ook de EnviroChemie-gebruikersapplicatie, die een webgebaseerde onlinebewaking mogelijk maakt en een optimale werking van de installatie garandeert.

EnviroChemie biedt ook een optioneel ondersteuningsmodel voor de Split-O-Mat® -installaties. Het voordeel voor de klant is dat applicatietechnici en waterspecialisten de veilige werking van de installaties en een efficiënte afvalwaterzuivering garanderen, waarmee aan alle officiële eisen van de overheid kan worden voldaan.