Speciaal voor waterschappen verzorgt CimPro cursussen TBOX

Zo is er onlangs een beveiligde cybersecurity verbinding ingebouwd in het standaardplatform. Daarnaast ondersteunt de webserver van de laatste TBOX generatie ook iPads, tablets en smartphones. Dat betekent dat operators, waar ook ter wereld, steeds op de hoogte kunnen blijven van het proces. Werken op afstand wordt hierdoor steeds eenvoudiger.

Voor gevorderde gebruikers verzorgt Cimpro een eendaagse cursus en voor beginners is er een tweedaagse opleiding. In Dronten vinden de cursussen plaats bij AquaDataSystems en in Best op het kantoor van CimPro zelf. Voor programma, agenda en inschrijvingen kan u terecht op de website van CimPro.

Over CimPro
CimPro BV is leverancier van open telemetriesystemen. Het gaat hierbij om systemen die opgebouwd zijn uit goed integreerbare standaardproducten die op industriële standaarden zijn gebaseerd. Een toenemend aantal leveranciers van industriële besturingssystemen conformeert zich aan deze standaarden. Hierdoor zijn steeds meer producten van verschillende fabrikaten onderling uitwisselbaar. CimPro levert hard- en software, consultancy, opleidingen, technische ondersteuning en after sales. Voor de telemetriemarkt biedt het bedrijf totaaloplossingen gebaseerd op TBOX en open beheerssystemen gebaseerd op Intranet Servers en databases. Voor de realisatie van projecten werkt het bedrijf samen met verschillende door CimPro gekwalificeerde integratoren. Tot haar klantenkring behoren gerenommeerde bedrijven waaronder Waternet Amsterdam, Waterschap Reest en Wieden, Waterschap Hunze & Aa’s, Gemeente Echt en het waterleidingbedrijf Evides.

(Persbericht CimPro, september 2016)