Sluit u aan bij het Holland Pavilion op Aquatech China 2018

Het 13e vijfjarenplan van China wordt vernieuwd en benadrukt de focus op water, met gevolgen voor het hele watermilieu. Dit plan met zijn ambitieuze doelstellingen en gunstige regelgeving biedt kansen voor zowel de nationale als internationale waterindustrie. Er is een specifieke interesse in afvalwaterzuivering, hergebruik en beheer, een gebied waar Aquatech een wereldberoemde reputatie heeft.

Belangrijkste redenen om te exposeren
Aquatech China biedt tal van mogelijkheden om lokale partners te vinden en allianties te genereren, de marktvraag te volgen in één van de meest indrukwekkende markten ter wereld en uw bedrijfsreputatie en merk in China te verbeteren. De uitdagingen in China veroorzaakt door halsbrekende economische ontwikkeling en snelle bevolkingsgroei vereisen enorme nieuwe investeringen. Dit creëert talloze kansen voor watertechnologie- en waterinfrastructuurbedrijven in China.

Het Holland Paviljoen Het Holland Paviljoen is een zeer efficiënte manier voor bedrijven om zich bij Aquatech China 2018 aan te sluiten tegen minimale kosten en met een maximale output van uw inspanningen.

  • Voor elke deelnemer een posterbord en 6-8 m² ruimte in het paviljoen
  •  Landenpagina in de exposantencatalogus met bedrijfsbeschrijvingen
  •  Netwerkbijeenkomst in het paviljoen georganiseerd door het Nederlandse consulaat
  •  Borrel in het Holland Hotel georganiseerd door RAI Amsterdam
  •  Dagelijks een tolk aanwezig bij het paviljoen
  •  365 dagen exposure op de Aquatech website
  •  Gratis publiciteit op de Aquatech China-website
  •  Deelname aan ‘Dutch’seminar / of speaker slot’ in een van de Aquastages op de beursvloer. Vorm en inhoud van het seminar worden   gerealiseerd in overleg met de Nederlandse representatieve organisaties in China en deelnemende bedrijven.
  •  Ondersteuning bij matchmaking, visa, hoteldiensten, transfers, tolken, enz.

All-inclusive prijs van $ 2688 (+/- € 2250) per deelnemer *

* Onder bepaalde voorwaarden kan uw deelname aan het paviljoen in aanmerking komen voor een missievoucher. Een missievoucher is een financiële vergoeding van 50% van de deelname tot een maximum van € 1.500 (exclusief btw) voor deelname aan een collectieve tentoonstelling. De reis- en verblijfkosten zijn voor uw eigen rekening. Kijk voor de voorwaarden op www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Juliette Douglas
j.douglas@wateralliance.nl
058-284 90 44