Slimme meter valve voor flow, druk en proces control

Er is behoefte aan slimmere, meer verbonden, veilige en modulaire instrumentatie, wat onze ambitie heeft aangewakkerd om een radicale evolutie in de industrie teweeg te brengen. Door gebruik te maken van bewezen sensor- (KROHNE) en regeltechnologie (SAMSON) in combinatie met Machine Learning (AI) zijn wij in staat te FOCUSsen op een nieuwe manier van control.

De continu evoluerende technologieën om ons heen vragent adaptatie van zowel mens als machine. Dagelijks profiteren consumenten van nieuwe technologieën en ontwikkelingen. Ook in de procesindustrie is deze evolutie zichtbaar. Wij leven in tijden van vergrijzing waarbij de ‘nieuwe generatie’, die digital-native is, het hoofd moet kunnen bieden aan vergevorderde technologieën op het gebied van zowel sensoren, regelingen, communicatie als dataverwerking.

FOCUS-1 is de eerste intelligente “Smart meter valve”, die specifiek is ontwikkeld voor industrie 4.0. Dit multifunctionele SMART flow control instrument – ontwikkeld door FOCUS-ON, een SAMSON en KROHNE bedrijf – combineert sensoren, actuator en regelfunctionaliteit in één apparaat. Door gelijktijdig debiet, druk en temperatuur te meten en de klepfunctie onafhankelijk te regelen, kunnen alle gespecificeerde set points nauwkeurig en betrouwbaar worden geregeld. Op deze manier kan het device fungeren als een autonoom regelventiel voor gedecentraliseerde regeltaken. Dit maakt FOCUS-1 de ideale slimme besturingseenheid voor de autonome fabriek.

Wij ontmoeten u graag op onze stand op de Aqua Nederland vakbeurs.

www.krohne.nl

Standnr.G.126