Rob van Dongen (49) is door de Raad van Commissarissen van drinkwaterbedrijf Brabant Water N.V. benoemd tot algemeen directeur. Met ingang van 1 september volgt Van Dongen de huidige Algemeen Directeur Guïljo van Nuland op.

Van Dongen is nu directeur van Antea Group. Hij heeft een schat aan ervaring in de wereld van milieu, bodem en water die goed van pas komt in zijn nieuwe rol als directeur van het drinkwaterbedrijf. Rob van Dongen: “Ik vind het een eer om aan de slag te mogen bij dit prachtige Brabantse bedrijf. Ik hoop de komende jaren mijn kennis en ervaring te kunnen inzetten om samen met de diverse stakeholders verdere stappen te zetten op het gebied van innovatie en duurzaamheid bij Brabant Water”.

Guïljo van Nuland gaf, vanaf de oprichting van Brabant Water, bijna 19 jaar leiding aan het bedrijf. Hij was eindverantwoordelijk voor een optimale drinkwatervoorziening in de provincie Noord-Brabant. “In de afgelopen jaren heb ik een bijdrage mogen leveren aan een efficiënte bedrijfsvoering en een transformatie van een technisch georiënteerde waterspecialist naar een maatschappelijke waterpartner”, aldus van Nuland